Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Erre egy szót tudok mondani: JAJ!

Komment

Semmi különös..az ott bevett szokás. Problémát megoldották,lehet terhelni. Én attól jobban parázok attól ami nem látszik. Ez apróság,ha 72 lenne,jó lenne ez így is.

Komment

Nos, a teljesítménye a gépnek,ami a Japán és Német tervezőknek is fejtörést okozna

Eladó Pannonia P10 - Képes Motor

Komment

Hogy miket észre nem veszel !

Komment

Az a kisebbik baj, hogy ez nem Ural. A nagyobb az, hogy már Dnepr sem. Jah, és hogy pénzt is kér érte a nepper. Ural M72 eladó
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Az a kisebbik baj, hogy ez nem Ural. A nagyobb az, hogy már Dnepr sem. Jah, és hogy pénzt is kér érte a nepper.
              Kicsit Ural, kicsit Dnyepr, az viszont biztos hogy medveszállításra is alkalmas és az megdrágíjja

Komment

Azt ,hogy 100% ig fellelt , meg kell fizetni !

Komment

Nem veterán, hanem vaterán apró:

Köcsögök eladók:

Komment

A "köcsögök" miatt majdnem moderáltattalak, de utána lejjebb mentem az oldalon és megláttam a képet is hozzá...

Komment

Az eladó szövegét olvastad?

Régi,retro cinből ,zinkből,ónból,vagy ki hogy nevezi,készült korsók,vagy köcsögök,nem tudom minek nevezzem őket!Mindenki döntse el maga,hogy mik is ezek!
                      Én sem tudom minek nevezzem.

Komment

Csak halkan jegyzem meg -ezek a köcsögök Svédországban eladva -kitesznek egy szép papíros Pannóniát ( mondjuk restaurálás elött )

Komment

A svédek ennyire szeretik a köcsögöket?

Komment

....egyébként igen . de valami okból az ón kupákat , poharakat hihetetlen lóvéért vették az árveréseken

Komment

'60-as évekbeli autóba jó választás lehet ez a rádió:

Philips - Autórádió - Veszprém, Veszprém

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                '60-as évekbeli autóba jó választás lehet ez a rádió:

Philips - Autórádió - Veszprém, Veszprém
                                Kis Polski-ba jó? .......

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X