Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kis Polski-ba jó?
    Abba inkább ilyen dukál:
    Click image for larger version

Name:	videoton autór.jpg
Views:	1
Size:	31.5 KB
ID:	144492

Komment

Pontosan ezt a Videotont nézegettem az előbb. Várom a tulaj válaszát. (Pl. tud-e, hajlandó-e postázni?)
      Azt a másikat én inkább egy púpos Warthbiban tudnám elképzelni.

Komment

egy púpos Warthbiban tudnám elképzelni
        Abba meg ilyen való:

Name:	Berlinfront.jpg
Size:	53.4 KB
ID:	144523
        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Hát ez.... ez ez....
          nem találok szavakat.

Pony Romet, csere nincs - Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok

Name:	Pony_Romet__csere_nincs_73663087294785.jpg
Size:	54.4 KB
ID:	144526Click image for larger version

Name:	Pony_Romet__csere_nincs_74570087294789.jpg
Size:	56.2 KB
ID:	144527
          Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2015 máj. 28, 08:33.

Komment

Várj, segítek..... ezzel bizony csúnyán elbántak.... Nem ezt akartad mondani?

Komment

Pedig lehet,h ez valakinek a szive csücske....sőt álmai netovábbja..

Komment

Egy pillanatra nem kaptam levegőt a fotó láttán ... azért ott van ár érték arányban nem ?

Pannónia P20-P21 karburátor, akár simsonra is - Kecskemét, Bács-Kiskun

...

Komment

Dede! Akkor egy pár, gyári zsírpapírban 100-ért teljesen korrekt volt.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Pedig lehet,h ez valakinek a szive csücske...sőt álmai netovábbja..
                    Valamikor volt gyerekeknek motorverseny ahol ilyesmi szerkezetekkel téptek kiskölkök végtelen boldogan, miközben papa elmorzsolta a könnycseppet szeme sarkában, hogy lám megérte a sok munka.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Dede! Akkor egy pár, gyári zsírpapírban 100-ért teljesen korrekt volt.
                      ... ez valós ? Mond ,hogy csak vicc -ne keljen mégjobban sarkosítani a szemléletemet PANNÓNIA témakörben ...

Komment

Ennyiért normális karbit is kapni párat, olyat, amelyik használható is, nemcsak dísz.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Néha döbbenek... Hirdettem egy verseny karbit (Norton Manx és társai) amit azért minden bokorban nm lehet találni... több mint egy évig.. ilyen áron. Nincs itt hiba,csak 10 évvel korábban adta fel a hirdetést.

Komment

... ez valós ? Mond ,hogy csak vicc -ne keljen mégjobban sarkosítani a szemléletemet PANNÓNIA témakörben ...
                            Igen valós, pár hónapja láttam, hirdette egy darabig, aztán nem tudom mi lett vele.
                            De sarkítsad csak nyugodtan, most már kezdem én is hasonlóan látni ezt az egészet...

Komment

Egy pillanatra nem kaptam levegőt a fotó láttán ... azért ott van ár érték arányban nem ?

Pannónia P20-P21 karburátor, akár simsonra is - Kecskemét, Bács-Kiskun

...
                              Hoppá, 90 %-os árleszállítás!

Komment

Hoppá, 90 %-os árleszállítás!

Ismételten megállapítom, hogy a fórum mentális szabályozóként is működik. Ezek szerint a hirdető olvas minket, vagy beszóltak neki innen.

- - - Updated - - -

Ezt találtam ma a jófogáson:

26-éves új autó...

Legalább most már be tudom saccolni, hogy mekkora költség lehet ennyire rendbehozni. Gondolom olyan 60000-es értékhatár szerinti állapotról startolt a felújítás.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X