Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Rosszul értelmezitek ! Ez egy olyan állítás mint hogy :

uram ez úgy ki van lakatolva hogy ... csak nem látszik a friss festéstől
    teljes motorgenerál volt , minden cserélve ...csak nem indítható mert rossz a megszakító
    persze vannak papírok , törzskönv meg minden ......csak el kell menni érte- akitől elhoztam

....stb

itt is van fasza kompresszió .....csak a hengerfejet tegnap odaadtam a barátomnak , mert mentek a Balatonra

Komment

a hengerfejet tegnap odaadtam a barátomnak , mert mentek a Balatonra
      Balatonra? Tegnap nem is volt jó idő.

:-)

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        COLI soha nem változik
        Komolyan mondom kezdem megkedvelni a srácot. Mindíg mosolyt csal az arcomra. De most konkrétan hahotáztunk a műhelyben a többiekkel. Ebből a mondatából szállóige leszz az tuti.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Rosszul értelmezitek ! Ez egy olyan állítás mint hogy :

uram ez úgy ki van lakatolva hogy ... csak nem látszik a friss festéstől
          teljes motorgenerál volt , minden cserélve ...csak nem indítható mert rossz a megszakító
          persze vannak papírok , törzskönv meg minden ......csak el kell menni érte- akitől elhoztam

....stb

itt is van fasza kompresszió .....csak a hengerfejet tegnap odaadtam a barátomnak , mert mentek a Balatonra

Erre gondoltál?

Eladó használt JAWA CZ 125 Sport

Komment

Jó -van itt is egy kis képzavar de azért ez egy elég jónak látszó dolog ! Aztán igazán nevezhetjük olcsónak is ! A képről itélve szép az egész , van papírja és nem tűnik a hirdető --ilyen olyannak -- , szerintem ha valami fiatal ( vagy öreg ) egy szolid de rertó motort akar akkor nagyon jó . Ezen kívül , ha már megy , vizsga , papír , stb kész -akkor senkit nem zavar ha esetleg egy viharos éjszaka csoda történik és megnő 250 esre .....

Szerintem mindenki hűlye aki ilyen kategóriában gondolkodik -----aztán nincs ott ma megnézni .

Komment

Ez egy nagyon jó vétel lenne: Eladó használt CZ 175 477.1 Ilyenkor sajnálom, hogy nincs elég helyem...

- - - Updated - - -

Valahogy jobban szeretem az ilyen állapotú gépeket, mint a felújítottat. Erre esetleg egy szebb krómozású kipufogót tennék,(de az is lehet, hogy csak kormos, ami rajta van) és levenném a csomagtartót...
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Tény hogy előny a gyári állapot.
                De a hirdetési kódból és a falevelekből az derül ki számomra hogy kb tavaly ősszel rakta fel valaki a hirdetést. Ilyenkor az agyamon átfut hogy miért nem kelt el azóta? (lehet hogy amúgy meg már meg sincs)
                (Nálam a nagyon jó vétel az amikor napokon belül vagy 1 héten belül el kell a kiszemelt dolog)

Komment

Sokan azt se tudják mi fán terem a Czetka...
                  Esetleg a régi tulaj nevén van, aki már meghalta magát.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ha már a hahun jártam szétnéztem jawa fronton is. Eddig még talán nem is láttam ilyen eladó jawát itthon. De az biztos hogy ritka itthon (remélem nem baj h nem veterán)
                    Eladó használt JAWA 350 STYLE

Komment

Ezt nem tudom, láttátok-e már... Most akciós, minimál áron... Eladó Riga RVG bringa Riga - Képes Motor

Komment

kicsi76 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ezt nem tudom, láttátok-e már... Most akciós, minimál áron... Eladó Riga RVG bringa Riga - Képes Motor
                        Valakinek elgurult a gyógyszere...

Komment

Az eredetiségével azért lehetne vitatkozni...másrészt pedig a gazdi biztos idős lehet már és remegett a keze mikor a nullákat írta be, így egy picit megszaladt.

Komment

Talán ez a típus lehet? https://hu.wikipedia.org/wiki/Riga_%...ringa-Riga.jpg Mert azért vannak eltérések... És a wikipédia szerint a Rigákat 1965 és 1992 között gyártották, tehát az 1962 sem stimmel...

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Pannóniások!

Itt egy szentségtörés: Eladó Pannonia épített - Képes Motor szerintem.
                              A kinézeténél csak a teljesítménye meg a hangja lehet ratyibb.

Komment

Pedig számított , méretezett a rezonátor ! A hosszú tompító rész nemcsak az alacsony zajkibocsájtás, hanem az alacsony fordulatra hangolt nyomaték görbe miatt olyan hosszú ... Ezáltal biztosított a megfelelően magas , és folyamatos teljesítményleadás szinte minden tartományban , ami az optimális üzemanyag fogyasztásnak alapfeltétele !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X