Te kis dicsekvő! Énnekem az tetszik mikor írják " nem tudom mihez való és mi " de az ára 15000ft.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Szerencsétlenjeim az üzlethez nem értenek. Mindenki átveri, legombolja őket az életben, csak mások gyors gazdagodását meg lehetőségeit látják. Ők meg az egyetlen helyen adják ezt vissza, ahol lehetőségük van. Helyi ócskáspiacra ezért nem járok ki. Csak hihetetlen értékű kincseket lehet kapni. Mindegyik alkuképtelen.
Az eladó meg inkább kihurcolja évekig, elpocsékolja idejét, energiáját, üzemanyagot, de az istenért se adná oda reális áron.
Papa, mennyi a kisrádió (a kukából)?
Kétezer!
Volt új korában, ha kettőt vettem belőle.
Vtera meg ennél egy fokkal nemesebb. Ahol az eladónak fél oldalas kívánságlistája van, ha meg akarod venni a szemetét.
- 6 likes
Komment
-
Osztom a véleményt ... ! Sokszor nem tudtam hogy sírjak , vagy nevessek a kéthengeres pannónia alkatrészek árain a börzéken . (leginkább csak magamban füstölögtem ...) Megfigyeltem , hogy minden alkatrésznek nevezett tárgyat , (sokszor ócskavasat !) inkább P20-21 származéknak neveznek , hogy drágábban lehessen árulni... Járok már egy pár éve (tíznél is több .) ezekre a vásárokra , és tapasztalataim szerint a 80-as évek végén , 90-es évek elején a MÉH-telepeken jobb cuccok voltak mint most ezeken !(jut eszembe, jön valaki 18-án gyöngyösre ??? ) Persze ahogy mondani szokták ,mindennek annyi az értéke, amennyit hajlandóak fizetni érte ...De mégis csak bosszantó , hogy mostanára csak a sz@rt árulják aranyáron .
- 3 likes
Komment
-
Jól látok ? 1500-as LADA töltésmérő van ebben a 17 millás csodában ?http://veteranapro.hu/szemelygepkocs...170v-kabriolet
- 5 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJól látok ? 1500-as LADA töltésmérő van ebben a 17 millás csodában ?
- 2 likes
Komment
-
Kár érte mert tényleg a szép tipusok közül való. Nem tudta elkerülni az ügyes kezű emberek helyettesítő ötleteit. Lehet csak rossz szögben lett fényképezve de az ékszíj is furcsa szögben fut. Nem ismerem a tipust de a karburátor is gyanús elem.Bár mindezek mellett mutatós darab bár nem szívesen hagynám az utcán.
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem meg a tűzfal tűnik "ecset festetnek". Amíg beért a pamacs, addig festett, majd piszkos-rozsdás-olajos a felület. A légszűrő mögötti kicsi helyre gondolok. Ilyenkor azon jár az agyam, hogy a többi rész milyen lehet...
A gyertyapipa autentikus? Kgst gyártmány lehet?
- 1 like
Komment
Komment