Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Egy kis-Csepel felújításának története
Collapse
X
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegyek is, letörlöm a tejfelt a szájamról, és tákolgatok valamit .
- 1 like
Komment
-
-
Na neeem, ő nem barát, ő csak pár utcával lakik arrébb mint mi , és épp erre járt, nem ismerjük a munkásságát, csak mindenki tudja,hogy ez a foglalkozása és állítólag szépen dolgozik.
Mondtam én,hogy itt az átlag életkor 60 év..és még én sem tudtam ezen nagy mértékben javítani
Nem zavar a belevau, hiszen ezért osztottam meg veletek.korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzóval van még utózengése ennek a felújításnak...
Szerintem rosszul esett neki, amikor nem könyörögtetek neki térdenállva, hogy csinálja már meg a motort. Most pedig kiderült, hogy nélküle sem áll meg az élet (micsoda lelki csapás!)
Most utoljára azért még bepróbálkozott.
Nem azt kell nézni, hogy mit mondott, hanem, hogy ki mondta!
Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 okt. 16, 20:43.
- 1 like
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem azt kell nézni, hogy mit mondott, hanem, hogy ki mondta!
Komment
-
-
Egy kis - Csepel felújításának története képek - SportMotor
Kíváncsi leszek, mit mondanak a "szakértők"sricsi70 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSportMotor
Kíváncsi leszek, mit mondanak a „szakértők”Tamás78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
-
drpal, Köszönöm, kedves vagy.
Nem hiszem,hogy mindenki sportmotoros lenne azon az oldalon.
És főleg nem mindenki meghalni vesz ilyen motort...mi is sportmotoron kezdtük, most sport-túra motorunk van, nem kell emiatt rögtön temetni valakit....
mir-mur, vannak ott olyanok is, akik veterán motorokat újítanak fel...kollarg kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem kell emiatt rögtön temetni valakit...
Persze a statisztikából bármit ki lehet mutatni - ugye van is a vicc amikor a két statisztikával foglalkozó fickó elmegy medvére vadászni...There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
Sportmotor!!!
Amikor kicsit jobban álltam anyagilag, bizony én is el-el gondolkodtam , hogy veszek egy "komolyabb" kétkerekűt. Volt hogy álltam a moci előtt ,és studiroztam, megveszem, nem veszem. Végül mindig racionális gondolkodás győzőt.
Sport? Ismerem magam, nem kicsit.:-)))) Talán van még pár szép évem, mért rövidíteném meg.
Ha vennék is valami mo..... vagyis kétkerekű helyváltoztatásra szolgáló gépezetet, akkor az inkább egy csop. lenne. Talán az jobban illik a kislányos testalkatomhoz, és azzal talán még sem örültködnék.:-)))))mir-mur kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
-
"Ezt a szűrőt gyorsan cseréld le nagyon csúnya. Lehet venni rézből készült kis szűrőt az még menne is valahogyan a motorhoz"
Látjátok,hogy mennyi "hozzáértő" van ott...máris özönlenek a tanácsok
Komment
Komment