Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy kis-Csepel felújításának története

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur, korompaiistvan és kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Megyek is, letörlöm a tejfelt a szájamról, és tákolgatok valamit .
      Jó tákolgatást! Én holnapra ugyan ezt tervezem Bár előtte egy nagy rugaszkodással leugrom a biliről, mert még nem ér le róla a lábam
      kedvelte ezt.

Komment

Na neeem, ő nem barát, ő csak pár utcával lakik arrébb mint mi , és épp erre járt, nem ismerjük a munkásságát, csak mindenki tudja,hogy ez a foglalkozása és állítólag szépen dolgozik.

Mondtam én,hogy itt az átlag életkor 60 év..és még én sem tudtam ezen nagy mértékben javítani

Nem zavar a belevau, hiszen ezért osztottam meg veletek.
        korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

De ha jól láttam, megdícsérte, hogy szép igazi irígy tuskó szerintem, de ez szigorúan az én véleményem.
          kedvelte ezt.

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Szóval van még utózengése ennek a felújításnak...
            Nem kell vele foglalkozni!
            Szerintem rosszul esett neki, amikor nem könyörögtetek neki térdenállva, hogy csinálja már meg a motort. Most pedig kiderült, hogy nélküle sem áll meg az élet (micsoda lelki csapás!)
            Most utoljára azért még bepróbálkozott.
            Nem azt kell nézni, hogy mit mondott, hanem, hogy ki mondta!

Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 okt. 16, 20:43.
            kedvelte ezt.

Komment

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Nem azt kell nézni, hogy mit mondott, hanem, hogy ki mondta!
              Anangyalka nem ismerős ez a mondat????:-)))))

Komment

Egy kis - Csepel felújításának története képek - SportMotor

Kíváncsi leszek, mit mondanak a "szakértők"
                sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Hello! Megnéztem a képeket,nagyon tetszik a végeredmény!!!Gratula!

Komment

SportMotor

Kíváncsi leszek, mit mondanak a „szakértők”
                    Szakértők ??? A szalonból kihozott motorok gáztépéséhez nem kell szakértelem ! ( Nagy nagy tisztelet a kevés kivételnek ) Elég ha megnézed a halálozási statisztikákat.
                    Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Pedig már 24 év a korhatár, de tudjuk hogy robogón is meg lehet halni 50es tempónál is
                      You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

drpal, Köszönöm, kedves vagy.

Nem hiszem,hogy mindenki sportmotoros lenne azon az oldalon.
                        És főleg nem mindenki meghalni vesz ilyen motort...mi is sportmotoron kezdtük, most sport-túra motorunk van, nem kell emiatt rögtön temetni valakit....

mir-mur, vannak ott olyanok is, akik veterán motorokat újítanak fel...
                        kollarg kedvelte ezt.

Komment

nem kell emiatt rögtön temetni valakit...
                          Ezzel egyet tudok érteni. Bárki meglátja a vállam fölött, hogy a gyorsasági motorok hirdetéseit nézegetem, azonnal potenciális vesedonorként tekint rám - és nem csak az abszolút amatőrök (akik még nem is láttak motort közelről), hanem olyanok is akik évente párezer km-t azért megtesznek kétkeréken.

Persze a statisztikából bármit ki lehet mutatni - ugye van is a vicc amikor a két statisztikával foglalkozó fickó elmegy medvére vadászni...
                          kedvelte ezt.
                          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg, medvékről nem beszélhetünk....az nem vezet semmi jóhoz
                            kollarg és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Sportmotor!!!

Amikor kicsit jobban álltam anyagilag, bizony én is el-el gondolkodtam , hogy veszek egy "komolyabb" kétkerekűt. Volt hogy álltam a moci előtt ,és studiroztam, megveszem, nem veszem. Végül mindig racionális gondolkodás győzőt.
                              Sport? Ismerem magam, nem kicsit.:-)))) Talán van még pár szép évem, mért rövidíteném meg.
                              Ha vennék is valami mo..... vagyis kétkerekű helyváltoztatásra szolgáló gépezetet, akkor az inkább egy csop. lenne. Talán az jobban illik a kislányos testalkatomhoz, és azzal talán még sem örültködnék.:-)))))
                              mir-mur kedvelte ezt.

Komment

"Ezt a szűrőt gyorsan cseréld le nagyon csúnya. Lehet venni rézből készült kis szűrőt az még menne is valahogyan a motorhoz"

Látjátok,hogy mennyi "hozzáértő" van ott...máris özönlenek a tanácsok

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X