Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Hazaértem én is végre. Nem gyenge hétvége volt.:-((((
Benézek ide , és semmi képi anyag, vagy terjedelmesebb leírás!!!!:-(((( Megyek is fürdeni , és nézni a F1-et.:-)))
Hazaértem én is végre. Nem gyenge hétvége volt.:-((((
Benézek ide , és semmi képi anyag, vagy terjedelmesebb leírás!!!!:-(((( Megyek is fürdeni , és nézni a F1-et.:-)))
Szerintem mindenek előtt küld el nekem az E-mail címemre.:-)))) Aztán szerintem jobb lenne felpakolni valahova, és csak a linket megadni. Egyéni véleményem.
A képeket már felraktam. A dekorációt , a csokrokat és a tortát is én csináltam
Mindenkinek minden nagyon tetszett
Apukám elérzékenyült,de nem sírt..nagyon boldog volt. Fel sem fogta elsőre ,kérdezte, hogy ez mi, ez az ő motorja???
De hogyan? De ki csinálta? És miből??
Minden veterán volt, az ajándékok is... a szalvéta a torta dekorációja.
Az autó is valami csodaszép volt....apa a fejét fogta amikor begurultak, és féltünk,hogy rosszul is lesz...
Hajnali 2-ig tartott a buli. Látni a menükártyát?
Finomak voltak az ételek is, minden anyukám főzött, a sütiket tortákat pedig felváltva csináltuk. A 4 emeletes tortát pedig én.
Nagyon hideg volt már éjjel, én nem iszom egy korty alkoholt sem, így nem voltam részeg...
Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 07, 20:00.
Nagyon megadtátok a módját, ráadásul a motor is szépen sikerült. Mondjuk amikor leírtad a határidőt akkor én kételkedtem, hogy sikerül-e tartani - de úgy néz ki nem is akárhogyan sikerült. Gratulálok.
Komment