Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy kis-Csepel felújításának története

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hát akár egy ökörsütéssel egybe kötve
    Ennyi pasi jól mutatna nálatok

Nálam már csókos vagy Drága
    kedvelte ezt.

Komment

Vasárnap ráérek. Hova kel menni???

Komment

Készen vannak a kerekek...hát nem tudom, szerintetek ez így normális, hogy a küllős bácsi így lenyúzza, vagy lepattintja a festéket????
        Attached Files

Komment

Szia!
          Szerintem inkábba fedőfesték nem tapadt rá rendesen az alapozóra, illetve nagyon ridegre keményedett ki, milyen festék volt?
          Bizonyos fokú "lenyúzás" szerintem elkerülhetetlen, ha nagyon zavar egy jobbfajta ecsettel ki lehet javítani.
          dino125ad, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            egy jobbfajta ecsettel ki lehet javítani
            Én is ezt tudnám javasolni. Az is lehet, hogy vastagon volt a festék és úgy hamarabb lepattan egy-egy darab az igénybevett helyeken - ha vékonyan lenne és tudna deformálódni, akkor talán nem pattan le ekkora darab, vagy csak megreped.

Én ilyen ecsetes javításoknál le szoktam tenni a munkadarabot egy lepedő közbeiktatásával a munkapadra, megiszom egy sört és utána állok neki.
            korompaiistvan kedvelte ezt.
            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Így biztosan egyedi, mert még egy ilyen nincs

érdemes ecsettel rájavítani, az ekkora felületen úgysem fog meglátszani, csak ha nagyítóval nézed!

Komment

Mint tudjuk,amúgy is egyedi lesz, idő és pénzhiány és hozzá nem értés miatt...de a mienk, és Apukám nagyon fog neki örülni,bárhogy is nézzen ki... (mondjuk azt remélem,hogy azért motor lesz belőle, nem lovaskocsi, az összerakás után)
                korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Lovaskocsi? Ki lesz a ló? Az drága! Találsz rá jelentkezőt, aki húzza

Komment

Majd megoldjuk valahogy
                    Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 08:02.

Komment

Hááát..húzni is, tolni is..benne vagyok

Komment

Azt tudom, te nagyon segítőkész vagy
                        Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 08:03.

Komment

mindig is türelmetlen voltam (persze ez nem igaz)
                          kedvelte ezt.

Komment

Mondtam, a jövő héten készen lesz, minden oldalról körbefényképezem.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 08:03.

Komment

megnézném már közelebbről, jó alaposan
                              kedvelte ezt.

Komment

A motort?

Ha kész, megtekinthető lesz Bp-en, a fórumozóknak.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 08:04.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X