Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Szia!
Szerintem inkábba fedőfesték nem tapadt rá rendesen az alapozóra, illetve nagyon ridegre keményedett ki, milyen festék volt?
Bizonyos fokú "lenyúzás" szerintem elkerülhetetlen, ha nagyon zavar egy jobbfajta ecsettel ki lehet javítani.
Én is ezt tudnám javasolni. Az is lehet, hogy vastagon volt a festék és úgy hamarabb lepattan egy-egy darab az igénybevett helyeken - ha vékonyan lenne és tudna deformálódni, akkor talán nem pattan le ekkora darab, vagy csak megreped.
Én ilyen ecsetes javításoknál le szoktam tenni a munkadarabot egy lepedő közbeiktatásával a munkapadra, megiszom egy sört és utána állok neki.
Mint tudjuk,amúgy is egyedi lesz, idő és pénzhiány és hozzá nem értés miatt...de a mienk, és Apukám nagyon fog neki örülni,bárhogy is nézzen ki... (mondjuk azt remélem,hogy azért motor lesz belőle, nem lovaskocsi, az összerakás után)
Komment