korompaiistvan eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Egy kis-Csepel felújításának története
Collapse
X
-
'estét!!!!
Hazaértem én is végre. Nem gyenge hétvége volt.:-((((
Benézek ide , és semmi képi anyag, vagy terjedelmesebb leírás!!!!:-(((( Megyek is fürdeni , és nézni a F1-et.:-)))korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
-
Komment
-
Hová máshová? Én már nagyon türelmetlenül várom!
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése'estét!!!!
Hazaértem én is végre. Nem gyenge hétvége volt.:-((((
Benézek ide , és semmi képi anyag, vagy terjedelmesebb leírás!!!!:-(((( Megyek is fürdeni , és nézni a F1-et.:-)))
Mondjam az F1 eredményét? Én reggel láttam
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzeretnék feltölteni kb 20-at. Mit javasoltok? Ide rakjam be őket?
Most látom, hogy már fel is raktad.
Hát megadtátok a módját az biztos!
Látom könyvet is készítettetek a motor felújításról , ahol megemlítettétek a fórumon kapott segítséget.
Nagyon szép volt tőletek!
Köszönöm és édesapádnak jó egészséget kívánok!Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 okt. 07, 21:25.
- 3 likes
Komment
-
-
A képeket már felraktam. A dekorációt , a csokrokat és a tortát is én csináltam
Mindenkinek minden nagyon tetszett
Apukám elérzékenyült,de nem sírt..nagyon boldog volt. Fel sem fogta elsőre ,kérdezte, hogy ez mi, ez az ő motorja???
De hogyan? De ki csinálta? És miből??
Minden veterán volt, az ajándékok is... a szalvéta a torta dekorációja.
Az autó is valami csodaszép volt....apa a fejét fogta amikor begurultak, és féltünk,hogy rosszul is lesz...
Hajnali 2-ig tartott a buli. Látni a menükártyát?
Finomak voltak az ételek is, minden anyukám főzött, a sütiket tortákat pedig felváltva csináltuk. A 4 emeletes tortát pedig én.
Nagyon hideg volt már éjjel, én nem iszom egy korty alkoholt sem, így nem voltam részeg...Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 07, 21:00.
- 5 likes
Komment
-
Isten éltesse Édesapádat!
Nagyon megadtátok a módját, ráadásul a motor is szépen sikerült. Mondjuk amikor leírtad a határidőt akkor én kételkedtem, hogy sikerül-e tartani - de úgy néz ki nem is akárhogyan sikerült. Gratulálok.és sricsi70 kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
Komment