Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a „A leggyorsabb Indiannal” kapcsolatban
Jó film, én is már többször láttam - de angol hanggal. Csak az Ámérikába érkezés utáni résztől láttam tegnap, ami feltűnt hogy a műszaki részek és szavak fordításával nem sokat bajlódtak a szinkront készítők. A sima hétköznapi beszélgetéseknél volt ami jobban hangzott mint az eredeti, de iszonyat bántotta a fülem ahogy lefordították pl. az Indian műszaki ellenőrzésénél a beszélgetést konyhanyelvre - mint amikor a hugommal beszélgetünk a motorokról...
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a „A leggyorsabb Indiannal” kapcsolatban.
Nekem is kedvencem a film, úgyhogy megvan DVD-n is . A mondanivalója hatalmas: “Ha nehéz, dolgozz még keményebben, ha lehetetlen, még húzz bele. Tegyél meg mindent, bármibe is kerül”
És Hopkins nagyon jól játszotta a szerepet.
A legjobb, hogy Burt maga csinál mindent, olyan dolgokat is, amire már évtizedek óta van megoldás. (slick gumik pl...)
A hangja sem semmi, és a 12V-os generátor pajzs nélkül. Nagyon bátor (botor) dolog. Remélem, hogy csak a bemutató kedvéért vette le. Nekem amúgy tetszik a gép.
Ez itt egy összevágott részlet, kis ízelítő - a teljes film kézen-közön terjed, akit érdekel, szóljon, és kerítünk egy példányt. A jútyúbra nem tenném fel az egészet (nehogy ott is belém kössön valaki nagyon okos).
Nekem van példányom,DVD formátumban. Egyébként a jútyubon is fenn van 6 részre osztva!!
Nagyon tetszett ez a Willys-es film,-egy dolog azért szeget ütött a fejembe,vagy nem figyeltem eléggé,de mikor engedték le és töltötték fel a hűtőfolyadékot.Ettől független,-"srófoltak" a fiúk rendesen.
Mindenkinek Boldog Újévet kívánok,üdvözlettel:Che
Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2012 dec. 31, 10:34.
Komment