Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán filmajánló

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Akos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    TZ: a többiek milyen módszerrel teszik be a hozzászólásokba a közvetlen videóhozzáférést? :-)
    Meglepő, de ennek a témának az elején leírtam: >> ITT <<

A „filmszalag” nyomógombra kell kattintani és az előugró ablakba bemásolni a film url címét. Nem ismer minden videó megosztó oldalt, de a youtube-ot például igen.

A videó csak az egyik fele az ajánlásnak, jó lenne, ha egy két mondatban azt is leírnád, hogy miért tetszett neked az adott film, vagy miért ajánlod a többieknek. Köszi!
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Rendben; én is köszi :-)

Komment

Nem csak veterán témában, de pár öreg holmi látható "A tizedes meg a többiek" c. filmben. Veterán témában főszerepben a BMW R75

Fenn az egész film, ha valakinek nincs meg....

Komment

A Verdák 2. idén nyáron a mozikban! :-)

http://index.hu/kultur/cinematrix/hi...abb_elozetese/

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ez itt egy összevágott részlet, kis ízelítő - a teljes film kézen-közön terjed, akit érdekel, szóljon, és kerítünk egy példányt. A jútyúbra nem tenném fel az egészet (nehogy ott is belém kössön valaki nagyon okos).
            Szia! Nekem ugyan még nincs Pannóniám, de nagyon tetszik ez a motor, ő a fő jelölt a majdani veterán nagymotor beszerzés alkalmával. (Már csak az a kérdés, mennyire könnyű hozzá alkatrészt és mesterembert találni, mert nem bánom, ha költeni kell rá, de nem vagyok túl képzett szerelésben...) Ezért szeretném megnézni a filmet! Elképzelhető, hogy fel tudod tölteni nekem valahova?

Nekem a jelenlegi járművem ill. szerelmem a Vespa (Pk50-esem van), hát az jó sok filmben megpillantható, ez az IMCDB.org listázott is nekem vagy százat, remek oldal, köszi a tippet!

Ezért inkább nem konkrét járműről mutatok videókat, hanem a kedvenc korszakomról (gyönyörű nők, tökös zenék, remek filmek!), a 70-es évek olasz terméséből szemezgetek:

Utoljára szerkesztve a következő által: Andris86; 2011 jún. 06, 12:26.

Komment

Sziasztok!

Ma láttam (nem autós filmek, bár a két elsőben azért feltűnik pár régi "verda"):

Ha valaki emlékszik még a "Szerelem első vérig" és a "Szerelem 2. vérig" című filmekre, a Media Markt-ban (legalábbis a budaörsiben) 300 Ft. darabja DVD-n :-)

A Terence Hill-féle "Lucky Luke" is megjelent végre komplett mozifilm formájában DVD-n (eddig csak sorozatban, külön DVD-ken láttam) ; az Auchan-ban 990 Ft.
              Lehet, hogy a Mediá-ban is volt...

Hátha valakinek a gyűjteményéből még hiányzik; a TV is ritkán adja...

Ákos.

Komment

A leggyorsabb indián KÖTELEZŐ MINDENKINEK.

+ D.Nagy motort szerel című videó!

Komment

nézzétek meg a Rítust nem rég volt a mozikban...az öreg pap egy viktoriát szerel

itt van belőle egy kép:

Click image for larger version

Name:	rite-2.jpg
Views:	1
Size:	23.9 KB
ID:	129065
                  Utoljára szerkesztve a következő által: ficcero; 2011 júl. 24, 12:25.

Komment

A Vonat c. 1964 -es filmben is elég sok régi szekér van, aki kedveli a háborús filmeket annak tetszeni fog. Én ma vettem meg a Budaörs-i Media-ban 590 Ft volt. Még volt 3 db készleten...

De most pénteken is játsszák TV -ben

A vonat - PORT.hu

Click image for larger version

Name:	thetrain21zndappks7506jy.jpg
Views:	1
Size:	47.2 KB
ID:	129081

Komment

Jé, "régen" is tudtak motorozni!
                      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Hát ez nagyon durva volt! Köszönöm ezt a videót!

Komment

Baleset-megelőzés
                          Most meg jön a protektor! Hű de jó lesz az oldalkocsis Pannóniámmal beöltözve protektoros védőruhába, az ajkai fő utcán motorozni!

A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Az utolsó kisfilm városi jeleneténél, vajon hányan ismerték fel a városukat Én is simán felismertem benne az Avasi lakótelepet.
                            Akkoriban fénymásolták a lakótelepek tervrajzait,

Komment

Egy kicsi szívfájdítás

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X