Mivel a naptár témához utólag már nem tudtam szavazást hozzáadni, így itt lehet megrendelni, és bejelölni a darabszámot
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Naptár 2018 megrendelés
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Szervusztok!
A 2018-as fórumos naptárügyben még nem szólaltam meg mert nem döntöttem el,hogy rendelek e,vagy sem.A mennyiben rajtam múlik,hogy árban egy kategóriával olcsóbb lehet a naptár mindenki számára,akkor természetesen rendelek,annyi megkötéssel,hogy nem kérném a postai szállítást,-majd Tiszakeszin átveszem személyesen.A rendelésemtől függetlenül,hasonlóan a tavalyi évhez,javaslom a Tiszakeszi önkormányzatnak szánt naptár,naptárak árának szétosztását közöttünk,a rám eső rész megfizetését okvetlenül vállalom és azt időben átutalom,vagy levélben elküldöm a megadott címre,vagy számlaszámra.
Üdvözlettel:CheBeagle, jagdtigger és 4 további látogató kedvelte ezt.
- 6 likes
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése,a rám eső rész megfizetését okvetlenül vállalomjagdtigger, emu és 3 további látogató kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Természetesen szintén,benne vagyok!
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTermészetesen szintén,benne vagyok!
- 3 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólásaKérek mindenkit, hogy az igényeit HÉTFŐIG 2017 12 04 ig adja le, mert leszeretném zárni a szavazást !!! Gondolom elég lehetett rá az idő, hogy mindenki átgondolja mit szeretne !
Tapatalkkal küldve az én SM-A300FU eszközömről
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKérek mindenkit, hogy az igényeit HÉTFŐIG 2017 12 04 ig adja le, mert leszeretném zárni a szavazást !!! Gondolom elég lehetett rá az idő, hogy mindenki átgondolja mit szeretne !
Az önkormányzatiba én is beszállok.
- 1 like
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz önkormányzatiba én is beszállok.
Komment
-
[QUOTE=mir-mur;n208079]Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért darabszámmal K Tündékét jó lenne lekörözni.
Melyiket ? A bugyisat. a Donatellásat . vagy az erotikusat ?........................................
- 1 like
Komment
Komment