mátéapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Naptár 2019.
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉjszaka arra riadtam fel, hogy neked már van !
Tehetnél fel néhány képet az 500-ról......had csámcsogjunk!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTehetnél fel néhány képet az 500-ról......had csámcsogjunk!
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTehetnél fel néhány képet az 500-ról......had csámcsogjunk!1 kép
- 1 like
Komment
-
Én csak akkor rendelnék, ha augusztustól kezdődne. Mert tavaly is ez a postás mizéria számomra gáz volt. Ha a találkozón veszem át, akkor meg van egy 8 hónapja működő naptáram. Bár szépek vagytok rajta az idő múltával is!Utoljára szerkesztve a következő által: Igrich; 2018 nov. 28, 17:30.
- 1 like
Komment
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn csak akkor rendelnék, ha augusztustól kezdődne."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea posta maga elveszi az ember kedvét
https://www.dropbox.com/s/6ldvjxecep...R2619.JPG?dl=0
Bele se merek gondolni ez mennyibe fájt volna...
- 2 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn is csak a naptárak árát utaltam
- 3 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTamásnak nem sok dolga lesz !
- 3 likes
Komment
Komment