Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Én csak akkor rendelnék, ha augusztustól kezdődne. Mert tavaly is ez a postás mizéria számomra gáz volt. Ha a találkozón veszem át, akkor meg van egy 8 hónapja működő naptáram. Bár szépek vagytok rajta az idő múltával is!
Utoljára szerkesztve a következő által: Igrich; 2018 nov. 28, 16:30.
Én csak akkor rendelnék, ha augusztustól kezdődne.
Egyértelmű,hogy anyagilag nem jól fekszik,a posta maga elveszi az ember kedvét,én letőltöttem egy pendrájv izére és a hivatalnál kinyomtattam és lefűzettem így elfogadható áron jutottam a naptárhoz.......
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Nekem mindegy mikor jön.. vagy mikor van meg. Nem a funkciója érdekel, csak az hogy meglegyen.. S ezért ezután mindig kettőt veszek,mert tutira megyek.-)
Hát igen, pont ezzel borzolták az idegeimet a szünetmentesem gyártójának emberei hogy fel kell küldenem hozzájuk mert felhasználó nem cserélheti az akkut... Van benne 2db 2,4kg-os akku meg még ráadásnak egy szép méretes trafó: https://www.dropbox.com/s/6ldvjxecep...R2619.JPG?dl=0
Bele se merek gondolni ez mennyibe fájt volna...
Komment