Sziasztok. Erről lemaradtam??
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Naptár 2019 megrendelés
Collapse
X
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErről lemaradtam??
taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElkészültek a naptárak ! Kérem az érintetteket, hogy a árát, 2300 ft/ db illetve a postadíjat 1440 ft. utalják át a : KŐSZEGI GYÖRGY OTP 11773346-02728283-00000000 számlaszámra.mir-mur kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElkészültek a naptárak ! Kérem az érintetteket, hogy a árát, 2300 ft/ db illetve a postadíjat 1440 ft. utalják át a : KŐSZEGI GYÖRGY OTP 11773346-02728283-00000000 számlaszámra.mir-mur kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElkészültek a naptárak ! Kérem az érintetteket, hogy a árát, 2300 ft/ db illetve a postadíjat 1440 ft. utalják át a : KŐSZEGI GYÖRGY OTP 11773346-02728283-00000000 számlaszámra.
intézem...!
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Utaltam kettő árát, átvenni pedig majd megint apám fogja valamikor, ha összefuttok Miskolcon.
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKüldtem a 2 naptár árát illetve a postaköltséget is. Címem még megvan vagy küldjem privátban?
Utoljára szerkesztve a következő által: RedBull477; 2019 dec. 26, 13:36.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAttila ! Neked postázzuk, vagy személyesen Kisorosziban ?
Komment
-
RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ha gondolod elvihetem Keszire, úgy is közel van. Ha megfelel egyeztessünk. Taluga néhány képet hiányolok. Esetleg azokat valami jubileumi kiadásra tartogatod?
Nekem megvan, ha nem változott tavaly óta. Úgy is én postázom, a hagyományokat folytatva
A képek pedig... gondoltam kiskorúak is látják majd a falon. Korhatárosra csináltam.
- 1 like
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz most melyik Attila?
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem te Attila !
- 2 likes
Komment
Komment