Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán garázs és múzeum

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én a műhelybérleten gondolkodtam el . Ismerjük a mondást a túros hátú paciról.

Komment

Ismerjük persze De ez már csak hab a tortán az a tulaj problémája gondolom én. Szerintem mindenkinek a járgánya a szívügye ezért mehetnek tönkre a szerszámok könnyebben, persze ha saját szerszám na az már más tészta arra mindenki figyel mert nem csak egyszer akarja használni...

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szerintem mindenkinek a járgánya a szívügye ezért mehetnek tönkre a szerszámok könnyebben, persze ha saját szerszám na az már más tészta arra mindenki figyel mert nem csak egyszer akarja használni...
        Ezek szerintem olyan dolgok, amik megoldhatóak, ha nem kulcsos helyként üzemel (bár az nem üzemelés), hanem van állandó felügyelet: mondjuk joker ül az alkoholmentes büfében, eszegeti a virslit zsemlével, és ha valakinek kell valami kiadja a szerszámot, vagy szerszámos ládát, aztán meg munka után átveszi és ellenőrzi, hogy rendben van-e minden, szól, hogy tessék lemosni róla a sok zsírt stb.. Nem látom, hogy miért mennének tönkre a szerszámok.
        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Szemléltetés képpen egy munkahelyi példával élnék. Adott egy hűtő, meg ugye otthon is van többnyire hűtő. Érdekesség hogy míg otthon ugye általában rendben van tiszta és nincs benne romlott kaja, egy olyan helyen ahol erre többen is oda tudnának figyelni mégis mászik minden ki a hűtőből.
          Ergo a nem az enyém mit érdekel mi lesz vele elv érvényesül. Erre gondoltam a hozzászólásomban a szerszámokról.

Komment

Igen -igen -ez már az álmodozás korszaka szerintem az ilyen és hasonló " kapitális " kérések megoldhatóak lennének...ha már ott tartanánk .

De szép is lenne....--ott ülnék egy olajos koszos kantáros farmerban , pocakkal, borotválatlanul, szám sarkában egy nem égő szivarcsutkával....aztán jönne a pulthoz az amatőr , hozná vissza a szerszámot --látnám hogy koszos --szóváltás , vita ......mivan öreg ??? meg ilyenek .Aztán benyulnék a pultba ......vágottcsövü....egy cső golyó -másik vaddisznó sörét ......golyót a belelövöm a szerszámosba-----fickó leveszi ingét ...abba törölgeti el a szeszámokat.Fizet , fenyeget,-lesz....om .

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              De szép is lenne... --ott ülnék egy olajos koszos kantáros farmerban , pocakkal, borotválatlanul, szám sarkában egy nem égő szivarcsutkával...aztán jönne a pulthoz az amatőr , hozná vissza a szerszámot --látnám hogy koszos
              Eddig jó, de nem lehetne kedvesebben bánni az amatőrrel? Így elég hamar kiüresedne az a garázs. Mondjuk, ha szépen megkérnéd, hogy ne koszosan hozza vissza, megmutatod hol talál rongyot és hígítót, amivel lemoshatja, és így tovább.

Ha lövöldözöl meg minden, akkor egyéb disznóságokra is képes lehetsz. Hagyod magad lekenyerezni egy friss hotdoggal, haveroknak többet megengedsz, mint az amatőröknek, elfelejtesz kinyitni hétvégén... hajjaj. Még meg se nyílt a garázs, de már milyen rosszak a tapasztalatok. A tagok rongálják a szerszámokat, koszosan viszik vissza, a garázsmester udvariatlan és kibírhatatlan, ráadásul a hűtőből kimászik a romlott kaja. Ez nem túl életképes üzleti modell.
              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Még meg se nyílt a garázs, de már milyen rosszak a tapasztalatok. A tagok rongálják a szerszámokat, koszosan viszik vissza, a garázsmester udvariatlan és kibírhatatlan, ráadásul a hűtőből kimászik a romlott kaja.
                ”¦ arról nem is beszélve, hogy lopják a járműveket, ráadásul mindenki benne van, főleg a vezetés ”¦

Én is erre gondoltam, ahogy olvasgattam a hozzászólásokat. Nagyon-nagyon negatív a magyar közhangulat jelenleg és mint a fentiekből is látszódik, ez az élet minden területére igaz. Kár, mert így tényleg nem lehet semmit csinálni. Persze gőzöm sincs, hogy mi lenne az orvosság minderre.
                Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Természetesen igazatok van mindenkinek. Erősen negatívan állunk hozzá pedig még el sem indult. Annyit azonban hozzáfűznék véleményt kértetek mi csak válaszoltunk.
                  TZ az orvosságra szerintem itt mindenkinek lenne ötlete, de akkor nagyon valószínű hogy elkanyarodnánk egy olyan irányba amit ez a fórum nem képvisel és nem témája. Így marad a negativizmus még egyelőre. Ha valakit megbántottam volna attól elnézést kérek.

Komment

Feltételezem OdinHEM, hogy valamiféle aktuálpolitikára gondolsz, de szerintem az orvosságot hiba lenne ott keresni. Hiszen az ok okozati összefüggés szerintem fordított. Csak következménye az egész társadalom lelki állapotának az, hogy éppen mifélék a politikusai. Az csak egy tükör, a probléma sokkal mélyebben van és fenntartom azt a véleményemet, hogy nem triviális az orvosság minderre.
                    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Miért kell rögtön azt mondani hogy negatív a magyar közhangulat ?????????

egész egyszerüen--- itt talán több a nem agymosott, gondolkodásra képes ember , aki hangot ad az állam (értsd :közpénzt, és mindent ellopó politikus tetü ) mesterségessen--- jogi zürzavar teremtésel operáló-rendszeréből adódó, a saját bőrén csapódó kellemetlenségek miatt kinyitni a száját.

példa: hirtelen egy csomó , leírhatatlan mennyiség tódult a fejembe , de ikább csak egy ,itt a fórumon örök téma :motor papír, rendszám ...üz.he. -és , stb ----amikor ezekről beszélünk , nem pesszimisták hanem k...va dühösssek vagyunk---de ha politikus magyarázza a hangulatot -akkor nem nehéz ráhuzni hogy pesszimista.
                      Mert elkeseredve lehet csak beszélni egy 30 napot nem betartó , az ügyfelet ellenségnek néző ,azt lesz..ró, rendszerről.

De ez nem pesszimizmus .

Vegyünk egy olyan szitut : bent van a motorod egy ilyen helyen ----aztán mész érte és nincs---aztán szólnak a haverok ,látták a hét végén a falunapon----aztán pont az orrom elött tolja ki egy boldog vevő a Mannheimi börzéről.

Mikor és milyen áron kapod vissza , vagy kitől és mennyi kártérítést kapsz ----MA MYARORSZÁGON ?
                      Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 nov. 14, 15:54.

Komment

Röviden annyi, hogy jó ötlet, csak idehaza nem életképes, sajnos.

Komment

Nem nem az aktuál politikára gondolok hanem visszamenve teljesen majd 30 évet és ami azóta folyamtosan alakul, na meg a modern rabszolgatartás szépségeiből adódó helyzetről amiben a nagy többség él. Kapsz annyit hogy éhen nem halsz de előre ne tervezz semmit, mert csak elkeseredsz. Ennek az enyhítése pedig nem annyira triviális legalábbis a nagy többségnek valószínűleg nem. De be is fejeztem nem gondolom tovább, mint mondtam ez a fórum nem erről szól hanem a Veterán járgányokról és azok időtálló szépségéről
                          Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2012 nov. 14, 19:02.

Komment

Én ma lecseréltem a kormányt.:-))) Sajnos nem az orbánt, csak a bicajomon.:-))))

Komment

Kedves TUZI !

Már megint elkalandoztál a témától .

Komment

mir-mur

és tudtunk segíteni a vélemény formálásban ???

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X