Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán garázs és múzeum

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    és tudtunk segíteni a vélemény formálásban ???
    Természetesen ! Köszönöm mindenkinek. Az általatok felvetett kérdésekből, véleményekből fogunk összeállítani egy csokrot, ami vélhetően a decemberi évzáró klubgyűlésünkön megválaszolásra kerül. Mint meghívott vendég ezen részt fog venni a múzeum ötletgazdája, és az ő válaszai alapján fog majd dönteni a tagság, hogy milyen mértékben " bonyolódjunk " bele a dolgokba.
    OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Jaaa persze , nektek rögtön fel fog dobni néhány VIP helyet .---azért ilyen drága a többi .

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ez azt jelentené, hogy te véresen komolyan vetted, amit írt, avagy, te véresen komolyan gondolod, amit írtál
          Hát, egy ilyen lövöldözésnek a fele sem tréfa.
          Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

szerintem már az is nagy eredmény lenne egy ilyen "közös" garázs helyett/mellett, ha a majdani "bérlők" előbb nyaranta legalább egyszer-egyszer tudnának együtt gurulni, esetleg menetközben a tapasztaltak segitenének beállítgatni a karburátorokat, gyujtást stb a pihenőknél a kezdő veteránosoknak, ( mondjuk nem kellene épp egyszerviz kulit vontatni...)

Komment

Komment

Ez azt jelentené, hogy te véresen komolyan vetted, amit írt, avagy, te véresen komolyan gondolod, amit írtál ?
                Én mindent komolyan veszek. Azt is, amit joker írt, meg azt is, amit én. Kis sárga fejekkel, vagy a nélkül.
                Furcsa lenne egy humoreszket úgy olvasni, hogy tele van különféleképpen mosolygó kis fejekkel. Tán meg is sértődnék az íróra, hogy nem feltételezi rólam, hogy értem a tréfát. Mindazonáltal a kis kerek izék szemmel és szájjal nagyon hasznosak a webes felületen történő kommunikálásnál, mert elejét vehetik sok sértődésnek, ami élőben a non-verbális elemek miatt nem történne meg. De a citált hozzászólásomnál nem éreztem szükségét, hogy túlmagyarázzam az iróniát. Na, ezt viszont most jól túlmagyaráztam, azt hiszem.

Különben sem mernék kötözködni egy garázsmesterrel, akinek szivarcsutka lóg a szájában és a szóbeszéd szerint fegyvert tart a pult alatt.
                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Komment

Végezetül, egyet mondj meg nekem, milyen hangnemben írtam ezt a hozzászólásomat?
                    Szerintem ez már nem is hozzászólás, hanem tudományos értekezés.

Komment

A felvetett téma jó!
                      Míg a garázs tulajdonosától, üzemeltetőjétől nincs megbízható információ, addig senkinek sem ajánlom, hogy beleugorjon egy ehhez hasonló üzletbe. Sok jót és szépet ígér. Ez már magában így is gyanús.
                      Papírokon le lehet mindent dokumentálni, hogy ez működhessen.
                      De miért (ÉN) a jármű gazdája fizessek azért, hogy Ő mutogassa és ezért pénzt vegyen el másoktól. Valamint miért nyúlna, ülne bele az én járművembe, karbantartás végett. Szerintem akinek ilyen járműve(i) vannak az maga szereti ezeket elvégezni. És legalább tudja, hogy EL IS VAN végezve.
                      És végezetül ki látott már olyan veterán járművel foglalkozó embert akinek szerszámra van szüksége?
                      Ezért jó egy egyesületbe belépni tagnak, mert tudnak egymásnak segíteni, szerszámba, gépben, tanácsban, műhelyben és szerelésben segítenek egymásnak - egymáson ha kell.

Komment

Sziasztok!
                        Én az alábbi cégről hallottam egy rádióinterjút.
                        Kultmobil
                        Ha kéred, havonta bemelegítik a járművet, gurulnak pár kört a garázsban. Előre megbeszélt időben csak az üzemeltető nyitja neked a garázst, "utcáról" nem mennek be. (Ezt a rádióban hallottam, nem reklámnak szánom, csak látókör szélesítésnek, lehet valaki már ismeri a helyet)

Komment

mir-mur, mi a helyzet a garázsmúzeummal?

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            mi a helyzet a garázsmúzeummal?
                            Passzolom a kérdést. Az emberke nem jött el az évzáró klubgyűlésünkre , de mindenki részéről teljes volt az érdektelenség. Valamelyik nap néztem a honlapjukat az még megvan, de semmit nem halottam róla. Szerintem veszett dolog.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Az emberke nem jött el az évzáró klubgyűlésünkre
                              Igazából nem lepődök meg. A honlap alapján úgy tűnt nincs igazán átgondolva ez az üzleti terv.

Azért jó lenne, ha valami hasonló dolog vagy dolgok létrejönnének, amíg még nem áldozik még le teljesen az automobilizmusnak.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X