Láttam az egyik bejegyzést hogy elmegy a fórumról,napok óta nem lépet-be.Tényleg ennyire megbántotta a hozzászólás?Fórum egyik aktív lelke és tagja. Hozzuk vissza!!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hol van wsievers? És -t5-?
Collapse
X
-
kavycka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLáttam az egyik bejegyzést hogy elmegy a fórumról,napok óta nem lépet-be.Tényleg ennyire megbántotta a hozzászólás?Fórum egyik aktív lelke és tagja. Hozzuk vissza!!!
Wsievers, ha olvasod. Gyere vissza. Nem tudom, hogy miért mentél el, de amint látod itt hiányzol egypár embernek. Nekem például. Sokkal kevesebb "tetszik" jelzést kapok, mióta nem vagy itt. És ez nem tetszik.
Ezen a tarthatatlan állapoton kérlek változtass.wsievers, korompaiistvan és 7 további látogató kedvelte ezt.
- 9 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzeretném megkérdezni Tőletek, hogy esetleg privátban Wsievers jelentkezett-e valakinél.
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost már csak -t5- hiányzik...
- 3 likes
Komment
-
Itt is megragadom az alkalmat, hogy elmondjam : nem sértésként gondoltam a hozzászólásom-csupán rosszul sült el..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 5 likes
Komment
Komment