Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 362 Californian

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa 362 Californian

A Veteránban megjelent cikk után mailben megkeresett egy márkatárs akinek szintén 362-ese van ráadásul 1970-es évekből való szürke forgalmival. Ennek apropóján gondoltam, hogy nyitok egy topicot , ahol talán találkozhatnának a 362-es tulajdonosok. Kíváncsi vagyok , hányan vagyunk .

Üdv
    Ba701 / Karesz

Hali! Az 590/4-es tulajok is jöhetnek...?
    Click image for larger version

Name:	motorszám.jpg
Views:	1
Size:	25.0 KB
ID:	139221

Name:	P1013572 kicsi.jpg
Size:	194.0 KB
ID:	139222
    ptm004, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia BA701!

Már az előző szám előzetesében kiszúrtam a motorodat. Annyira jellegzetes, hogy rögtön tudtam, hogy ezt a gépet már láttam itt a fórumon. És lőn igazam. Ma veszem meg az újságot, még nem láttam a cikket. És gratula a szép motorhoz.

Üdvözlettel: CZsolti
      Ricsi95D, Ba701 és sepy kedvelte ezt.

Komment

Kedves Bazsimoci! Nagyon szép lesz a motorod, egy kérdés nem fordítva van betéve az első kereked?. Balról a féklap?, mindettől függetlenül nagyon igényes gép lesz.Azt már meg sem merem kérdezni mióta csinálod?

Komment

nem fordítva van betéve az első kereked?. Balról a féklap?
          Nem, a sima kettőötvenesnek egykulcsos a fékje és ugyanazon az oldalon van, mint az 559-é...

Igazából már nincs meg a gép, Pécsen van egy Jawa gyűjtőnél, vagy onnan már visszakerült Csehországba...

De figyel nálam egy replika, pár érdekes alkatrésszel együtt...
          http://veteranapro.hu/szolo-motorker...590-04-projekt

Name:	P1011757.JPG
Size:	120.4 KB
ID:	139231Click image for larger version

Name:	P1011914.jpg
Size:	191.7 KB
ID:	139233Click image for larger version

Name:	P9113315.jpg
Size:	192.4 KB
ID:	139232Click image for larger version

Name:	P9113317.JPG
Size:	168.3 KB
ID:	139230
          Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2014 febr. 03, 11:42.
          ptm004, sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Amivel már régóta szemezek.
            ez az év a Pannóniáimé, de jövőre i love Jawa
            wsievers kedvelte ezt.

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Hali! Az 590/4-es tulajok is jöhetnek...?
              [ATTACH=CONFIG]20970[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]20971[/ATTACH]
              Tényleg szép lesz a moci! Egyébként ez a motor volt pár vagy egy éve hirdetve ha jól emlékszem. Te hirdetted vegy te vásároltad meg?

Komment

Én hirdettem és egy cimborám vette meg Pécsen...

Komment

Kösz CZsolti

Sepy a féklap a jobb oldalon van . Az én motoromra (ha erre gondolsz) a Veteránban megjelent cikk is említi hogy a 634-es fékfedelét rakta fel az előző tulaj a jobb fékhatás miatt. Ennek viszont bal oldalon a helye a felfutó fékpofaélek miatt. Ez nem eredeti a motoromon. Visszatettem már az egykulcsos féket , meglátom mi a helyzet vele, mennyivel rosszabb a fékhatás.

Komment

Kedves Ba701!Én is sejtettem a félszavakból és én is láttam az előzetest.Kerestem már két helyen is az újságot de nem kaptam meg eddig. Azért fogok szerezni holnap. A gépemre/ Cz 175 /én is kétkulcsost akarok tenni szereztem egyet még eredeti fékpofákkal!Igaz ami fenn volt annak megvolt repedve a fékdobja keresztben lehet azért volt nyúlós az első fékem! Kíváncsian várom a cikket és öröm,hogy " régi vágyad" teljesült!.

Komment

de nem kaptam meg eddig
                      Nekem már megvan! Gratulálok a motorhoz!
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

gaz ami fenn volt annak megvolt repedve a fékdobja keresztben lehet azért volt nyúlós az első fékem!
                        Én is azt hittem, hogy el van repedve a fékdobom, de nem! Ahhoz túl egyenes a nyom. Mint kiderült - legalábbis a hirtelen verbuválódott kupaktanács egyetértett abban -, hogy az alumínium dobba valamilyen módon hengerített - ezek szerint acél? - betét lehet besajtolva, vagy körbeöntve.

Ha marhaságot írtam, akkor kérek mindenkit, hogy javítson ki, mert ez csak személyes vélemény, nem gyártóműi tapasztalat. Nehogy a rossz leírás maradjon unokáinkra.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 febr. 05, 09:51.

Komment

Köszönöm sepy, wsievers. Azt nem igérem hogy Orosházáig eljutok a vassal, de Agárdon ott szeretnék lenni , illetve ha lesz az idén Jawa tali Kecskeméten talán oda el tudok menni , bár az tavaly is ütközött egy másik programommal.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: Ba701; 2014 febr. 06, 21:29.

Komment

Más is fellelkesült az újságcikken:Click image for larger version

Name:	ScreenShot046 (960 x 768).jpg
Size:	164.1 KB
ID:	139351

Komment

Nem tudom Ti ,hogy vagytok vele számomra csúnya megoldás mikor egy gépet lekennek " Győzike" krómmal ,hogy tapintatos maradjak és utána egekig emelik a végzett munkájukat melyet utána nemesfém áron akarnak eladni! Élő példa a napokban feltett Cz-is, távolabbi felvételen míly szép és csillogó közelről miután látszik a" kezelés "milyéntje elszomorító.Mit kell majd azon dolgozni, hogy eltüntessék a keze nyomát!!, bocslehet,hogy fájó de nem akartam megbántani senkit!.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X