Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Megmentésre váró járművek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Megmentésre váró járművek

Kertek mélyén, bokrok és különféle lomhalmazok alatt sínylődő, jobb sorsra érdemes veteránok, melyek álmaikban újra túrázgatnak és megmentőjüket várják...

/ / / / /

Szigetszentmiklóson, az egyik körforgalom melletti kertben/telepen áll ez a kislámpás Dacia:

[PICASA="MiniTorino"]Dacia1300[/PICASA]

Elérhetőséget nem tudok adni.
    ______

Budapesten, a XI. kerületben várja új gazdáját, papírok nélkül ez az Opel:

[PICASA="MiniTorino"]OpelKadett[/PICASA]

Telefonszáma: 06 30 223 24 33.
    ______

Érden, a településen átvezető 70-es út melletti egyik telken (ha jól emlékszem, a Diósdi út - 70-es út kereszteződésénél ) áll ez a FIAT 127 Panorama Combi, egy hasonló állapotú FIAT Ducato társaságában:

[PICASA="MiniTorino"]FIAT127PanoramaCombi[/PICASA]

Elérhetőséget nem tudok adni.

Szia!

Ez a téma, egy nagyon-nagyon jó ötlet volt!
    (utólagos engedelmeddel megformáztam kicsit. Így csináltam: http://veteran.forum.hu/ujdonsagok-f...ghlight=picasa)
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Sziasztok !

Az ötlet valóban figyelemre méltó, de sajnos nem annyira életszerű. Legalábbis itt borsodban gyakorlatilag lehetetlen ilyen " kirakatban " lévő járgányokra találni. Hiszen vannak bizonyos ( hogy is mondjam ) csoportok, akik mint a mágnes tapadnak a fém tárgyakra. Az pedig hogy rábukkanj egy sufniban lévő szerkezetre igazi sikertörténetnek számít.
      De hajrá ! Hátha tévedek.
      Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2011 ápr. 15, 07:27.
      Gabó_Racing kedvelte ezt.

Komment

Sajnos igazad van...engem is nemegyszer megelőztek a feketeláb törzs tagjai...A sufniban pedig csak kertitraktort találsz manapság már XD
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Komment

TZ: Köszi; én nem vagyok számítógépzseni :-))
            / / / / /
            A "Csevegés, nem csak veterán témákról" rovatból kivennéd a "Megmentésre váró járműveket"?
            Most találtam meg, hogy ide helyezted át a múltkor :-)

Köszi!
            Utoljára szerkesztve a következő által: Akos; 2011 ápr. 23, 22:57.

Komment

Kinek kell egy Goggomobil esetleg a garázsába? :-)

Megtalálható:
              Bp. XI. Hamzsabégi út, a buszgarázs bejáratával szembeni autópiacon :-)

[PICASA="MiniTorino"]Goggomobil250Coupe[/PICASA]
              Utoljára szerkesztve a következő által: Akos; 2011 máj. 07, 12:18.

Komment

Tavaly ősszel jártunk Zagyvaszántón; a főút melletti autókereskedésekben/telepeken álltak ezek a járművek, nem tudom, ott vannak-e még:

[PICASA="MiniTorino"]Zagyvaszanto[/PICASA]

--- Ez még eszembe jutott: ---

Ők pedig a Bp.XI.Budaörsi út és 70-es út elágazásánál lévő Autocity K.F.T (www.autocity.hu) márciusi kínálata; a legtöbb még megvan és újabbak is érkeztek azóta:

[PICASA="MiniTorino"]20110316AutocityKFT[/PICASA]
                Utoljára szerkesztve a következő által: Akos; 2011 máj. 07, 12:13.

Komment

Akos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Ők pedig a Bp.XI.Budaörsi út és 70-es út elágazásánál lévő Autocity K.F.T (www.autocity.hu) márciusi kínálata; a legtöbb még megvan és újabbak is érkeztek azóta:
                  Gyanús nekem ez a piros DKW autó. Mintha ezt látta volna hónapokig a budakeszi Toyota használtautó-részlegében. De az is lehet, hogy csak nagyon hasonló volt.

Komment

A Bp. XI. Budaörsi út 116.-120. Szám alatti autókereskedésben várják megmentőiket a következő autók:

Click image for larger version

Name:	HPIM4978.jpg
Views:	1
Size:	202.7 KB
ID:	129656 Click image for larger version

Name:	HPIM4976.jpg
Size:	195.9 KB
ID:	129657 Click image for larger version

Name:	HPIM4977.jpg
Size:	198.6 KB
ID:	129658

Komment

Szervusztok . A sufniban , csak kertitraktor van ....... . A reményt nem kell feladni . Néhány hónapja megyek a festékesboltba / legalább 15 éve ott vásárolok / és látom, hogy a szemben lévő házból egy oldalkocsis Zündapp ks 600-al jönnek ki lábon és állnak fel a vevő szállítójárművére . Régi ismerősömmel beszéltem a múlt héten / ő is erősen fertőzött bizonyos motortípusból kifolyólag / és mondja , hogy megy vásárolni egy 30-as évekbeli olasz motortípust , ami egyáltalában nem a moped kategóriába tartozik - forgalmival , tulajdonostól , néhány utcányira a lakóhelyétől. Még most is lehet " találni " régi holmikat, de az árfekvés egészen más.Tudom , hogy a " japánok " nem " igazi " veteránok, de a 30 év felettiek / főleg az érdekesebb gyári állapotúak , amiből egyre kevesebb van / is kezdenek ár tekintetében felfelé mozogni. Üdvözlettel.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2012 jan. 18, 23:07.
                      kollarg, Tamás78 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X