Lehet hogy az én emlekeim szepultek meg idővel, bár gyari beltartalommal rendelkező motorom talan csak a jawam volt meg a simsonom. A Pannonia teren biztos nektek van igazatok, jó regen volt már. Tegnap este mar kb az 5. Söröm utan azon gondolkoztam hogy hogyan lehetne egy igazan jo dneprt csinalni. Egy hibátlant. Megtalaltam a kerdesemre a választ. Uj vázat kellene gyartani jo anyagbol, jo hegesztessel. A váltó, blokk, hatsó hajtashazbol pedig nyers megmunkalatlan öntvényt venni, es CNC géppel ujra pontosan kimunkalni. Fötengelyt es tarsait szinten jofajta acélbol ujra legyártani.... Ez sajnos akkora munka, hogy már kihivasnak is tul nagy feladat...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Milyen motort vegyünk és mire szamithatunk
Collapse
X
-
Nemes Pista eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUj vázat kellene gyartani jo anyagbol, jo hegesztessel.
Mikorra kell ?...........
Komment
-
Igyál tisztán pálinkát!
Ha ezt a limitet átlépem, szinte garantált a másnapi másnap .
Szóval nagyon gazdaságosra vagyok belőve.
Ez van ha öregszik az ember. Huszon-harmionc évesen még rendesen meg kellett dolgoznom a másnapért
- 7 likes
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgyál tisztán pálinkát!
- 7 likes
Komment
-
Kedves Pista! Nem kell ahoz Junak az eddigi szenvedésedet nézve jó arra a Dnyeper is. Nem rossz az ötleted csak akkor legalább 5 darabot kell csinálni, hogy megérje vele bajlódni/ O szériát/ hisz ez az 5 darab kuriózum lesz mivel ilyen másnak nincs Hibátlan Dnyeper csak fogalom! Joker azt mondják rossz motor nincs csak rossz motoros. Ismerni kell a gépet és aszerint hajtani a versenynek meg ára van szerintem. Kergetni a libát kell a szomszéd kertjéből!Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2016 jan. 29, 20:48.
- 1 like
Komment
-
Sokan mondjak hogy ez mar alkoholizmus. El kell hogy meseljem...anno 2009 ben egy ezres GSXRel nagyon nagyot buktam. 5 percre meghaltam, majd utána egy honapig mélykómában voltam. Nem olyan borzalom az a "masik oldal" . Amiota ez tortent velem leszarom hogy az orvos azt mondja hogy ez egeszsegtelen... pár sorike utan oldom meg altalaban a legnagyobb problémákat. Az hogy meddig elek, leszarom. Egy eletem van. Ha nekem igy jo akkor igy jo. Mindket gyerekemet becsulettel felneveltem. Az asszony 20 evnyi hazassag utan olyan amilyen, viszont nem abajgat. Nekem mar gyerekkoromtol kezdve a motorok voltak a hobbym...az első jawa mustang volt...istenem de utaltam. Ket honap utan tudtam meg hogy forditva vannak benne a sebessegek. Este mikor hazaerek a munkabol leulok az aktualis motor ele, megbontom a Bitburgeremet es indul az agyalas. Egyedül, csenben..tavol a vilag zajatol. Aprilisban itt leszba K 750....indul egy uj topic. ..
- 8 likes
Komment
Komment