Három napig nekem sem volt kedvem még bejelentkezni is nem, hogy írkálni. Valószínű most Ő ebben a stádiumban van . Gyógyulást!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Naptár 2017
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Szervusztok!
Köszönöm az információt,már én is hiányoltam Őket, és mielőbbi gyógyulást kívánok a Demeter brigádnak!
Mondja a rádió is,hogy az utóbbi napokban nagyon megszaporodtak az influenzás megbetegedések,főleg a fiatalabb korosztály az érintett.
Aki megteheti kerülje a tömeget és inkább fejtsen bort a pincében,ha mindenképp ki kell mozdulni otthonról,akkor javasolt minimum egy fej fokhagyma elfogyasztása nyersen!A fokhagyma tudtommal nem véd meg az influenzától,de arra nagyon jó,hogy az áradó "illat" hatására nagyobb térköz alakul ki az ember körül.
Üdvözlettel:Che
- 10 likes
Komment
-
Sziasztok,
Szeretnénk megköszönni a naptárat, tökéletes lett! A hangulat átjött Rengeteg munka van benne, köszönjük a fáradozást! Elég ránézni, és a mínuszok ellenére sem fázunk A gyerek, mikor először meglátta a táborról készült képet, kiszúrta a sátrunkat és negyed órát nevetett rajta, hogy a miénk volt a legcikibb a többi között
- 3 likes
Komment
-
kiszúrta a sátrunkat és negyed órát nevetett rajta, hogy a miénk volt a legcikibb a többi között
nem ez a lényeg!!!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
kiszúrta a sátrunkat és negyed órát nevetett rajta, hogy a miénk volt a legcikibb a többi között"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 5 likes
Komment
Komment