Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fatikám‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Fatikám‎

Kedves barátaim magamról néhány szóban 58 éves vagyok és az autójavitás mai formáit müvelem. Ez konkrétan azt jelenti többet foglalkozom papir munkával mint kétkezi szereléssel. A veterán jármüvek iránti érdeklődésem is valószinü annak tudható hogy magam is veterán kor közelében járok, a tulajdonomban megfordult jármüvekről nem is beszélve . A teljesség igénye nélkül :Yamaha RD 125 1978, Skoda 110R Coupe 1974, Trabant 601 1980 Skoda 120 1979, 1986 Skoda 120 Gls 1986 Fiat 850 1970 Trabant 500 combi kb 1963, és jelenleg Opel astra 1993 te jó ég mennyi meló mennyi szép emlék és az eltünt fiatalság . Ezért becsülöm ezt a fórumot a lelkes és nagy tapasztalatok átadására való nyitottságot. Igenis a müszaki értékeket meg kell menteni az utókor számára de kiszürve azokat csak a haszonra törekvő álszent kiskapukat kihasználó embereket akik uralják a veterán minősitések nagy százalékát . Nagyobb társadalmi szerep vállalással a hatóságnál elérhető lenne delegálni a veterán bizotságokba igazi szakembereket . De félre a komoly dolgokat volt egy álmom hogy 50 éves koromban vásárolok egy choppert az élet másképpen alakitotta , most ott tartok elhalasztom a 60. szülinapomra mert álmodozni muszály
    Tisztelettel fatikám az oregmotoros.

Üdvözlünk a fórumon!

Remélem még sok hozzászólást fogunk látni tőled, mert ez a bemutatkozás nagyon tetszik!

(Akkor nem panaszkodok, hogy lassan 3 éve készülget a motorom , mert az smafu a chopper érkezéséhez képest )

Komment

Kedves Fatikám!

Köszönjük ezt a tartalmas és a sorok között olvasható,humorral teli bemutatkozást.Azt elég sajnálatosnak tartom,hogy 58 éves fejjel le kell mondani egy vágyról,nevezetesen a chopper vásárlásról,mert ennek egy olyan ember esetében,aki munkával tölti a napjait,természetesnek kellene lennie.Azt is le kell írnom,hogy sokan vagyunk így,ebben a gyönyörű országban (nem ironikusan és pejoratívan),hogy le kell mondanunk a puszta léten kívül szinte mindenről és még csak azzal sem vigasztalódhatunk,hogy a gyermekeinknek jobb lesz,mert a hiba "nem az Ön készülékében van",-ahogy ez a régi szlogen is írta,még valaha .Nem írok többet a beteljesületlen,egyébként normálisnak tűnő vágyakról,mert az már politika lenne,a fórum meg nem a politikáról szól.

Az,hogy a veterános berkeket,kik irányítják és kik húznak hasznot belőle azt nem tudom,esetleg sejtem,-de minden rajtunk múlik,hisz demokrácia van,-fogjunk össze,-protestáljunk és hátha változik valami,-van hited a magas falak előtt?

Üdvözlettel:Che

,még a "nick"név se semmi.
      sepy, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Nem tudom már melyik topicban olvastam, de az haláli volt, ahogy Joker az Ocskay-t Pöcskei-nek hivta... Megnéztem a Retrográd ominózus videóját a Pannónia gyártásról, ahol a FFFő veterános "Pöcskei" értetlenkedett hogy manapság miért bír ekkora népszerűséggel ez az egyszerű motor tipus a ...Pannónia. (én is hallottam helybeli, több veteránosnak dolgozó szakembertől egy-két dolgot a nevezett emberről, ezért úgy érzem ül Joker véleménye...)

na az összefogásról annyit, hogy az élet ezt kikényszeriti. Mint ahogy az sem véletlen hogy pont most, pont itt ebben az országban, pont a Pannónia, pont ennyire népszerű, sőt! lesz ez még népszerűbb is!

az emebrek kezdenek "összébbhúzódni" egymáshoz, és mindenhez ami (még) magyar... nem is értem miért. pedig annyi tesco nyilt már...
        sepy, chemotox és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Én is üdvözöllek!

"volt egy álmom hogy 50 éves koromban vásárolok egy choppert az élet másképpen alakitotta , most ott tartok elhalasztom a 60. szülinapomra mert álmodozni muszály"

Meg kell mondjam,hogy átérzem a "problémád",hiszen én is autójavításból élek (alkalmazottként) és nekem még annyi pénzem sincs (40 évesen),hogy a pannoniám krómozását kifizessem,pedig eddigi életem végig güriztem. A fényezés viszont töredékébe kerül,mint másnak!
          Csak eljönnek egyszer a jobb idők!!
          , chemotox és kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X