Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Szívómembrán Jawa 350/638

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ... a ferdeszemüek csak-csak ide kacsingattak amikor bele csaptak a lecsóba --ugye a P20-t nem is kell említeni !
    Ha úgy gondolod, hogy a Yamahát másolták a P20-ról akkor szerintem tévedsz, fordítva valószínűbb ...
    sepy, wsievers és St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

Üdv joker!

Azért ezt japán koppintást nem gondolod komolyan.Nem hiszem,hogy ennyire elfogult lennél.

Komment

Persze , csak hülyülök --de ismerk olyant aki ölne is azért -hogy ez így van
        St.Z.350 és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ez a joker állandóan szondáztat minket Fogadjunk már vártad a reakciókat!
          joker és sepy kedvelte ezt.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Gondoltam,csak a biztonság kedvéért rákérdeztem.

Komment

Az viszont igaz, hogy "tejesen véletlenül" a Yamaha sport (gyorsasági) csillaga akkor kezdett meredeken emelkedni mikor az Mz sport osztályának egyik vezető mérnöke "disszidált" és náluk kötött ki.
              Utoljára szerkesztve a következő által: Gyula-bá; 2014 febr. 08, 18:27.
              wsievers és sepy kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Persze , csak hülyülök ...
                Abban azért van némi igazság, hogy Csepelről csak kelet fele volt szabad nézni, csak az elvtársak nem gondoltak arra, hogy lesz olyan aki keretül lát a Sz.u.-n!
                wsievers kedvelte ezt.

Komment

Az viszont igaz, hogy „tejesen véletlenül” a Yamaha sport (gyorsasági) csillaga akkor kezdett meredeken emelkedni mikor az Mz sport osztályának egyik vezető mérnöke „disszidált” és náluk kötött ki.
                  Ha Ernst Degner-re gondolsz, Ő a Suzukihoz "igazolt".......
                  zsíráf kedvelte ezt.

Komment

168 Óra Online - Szökés a győzelem elől

Ez az Ocskai , meg a hivatalos válozata . Érdemes elovasni de azért nem így volt -nekem van hitelesebb történetem is . Olyan mesélte akinek a sógorának az ismerőse ott volt

Komment

Az is rizsevő! és nem kellett egy óceánt át evezni!

Komment

Én nem a versenyzőre hanem a verseny mérnökre (a nevére nem emlékszem) gondoltam de lehet, hogy tévedek.

Komment

Click image for larger version

Name:	NSU koppintás.jpg
Views:	1
Size:	194.9 KB
ID:	139273 Loptak a japánok másoktól is.
                          supermax kedvelte ezt.

Komment

St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            ... Loptak a japánok másoktól is.
                            Annyi eszük viszont volt, hogy tudták mit érdemes ellopni és tovább fejleszteni. Arról például nem tudok, hogy albán vagy román ...terméket lekoppintottak volna .
                            sepy, St.Z.350 és wsievers kedvelte ezt.

Komment

A japánok nem voltak semmik: németektől másoltak majdnem mindent(különösen a 2 ütemű technikákat, elsősorban az Adlertől és a DKW tól)...És rekvirálták a helyi Harley Davidson gyárat is
                              A japán turista általában a nyakában a fényképezőgéppel jár. Európai szemmel kissé elborultak, de egyvalamit megtanultak: másolni. És nem akárhogy. Csendben voltak, tanultak. A nagy európai gyártóknál akkoriban vicctéma volt az ottani motorok minősége. De csak egy darabig. Amikor elég tudás összejött, hatalmasat dobbantottak, és minimum egy évtizedet vertek rá a régi európai gyártókra.
                              Nagyon hasonló most a helyzet Kínával. Ha kell, ma már ők is tudnak minőséget gyártani.
                              sepy, zsíráf és 2 további látogató kedvelte ezt.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Annyit a japánok mentségére,hogy tudtak javítani a lopott gépeken,és a minőségre sem lehet panasz.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X