DCS eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát...
Collapse
X
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea felmenője hölgy tagjaival élnék vad házasságban alkalmi jelleggel.
...te kis perverz ..persze az érett nők .
- 4 likes
Komment
-
Nem csak a magánszemélyek azok akiktől "remek állapotú" sz@rt lehet kapni. Én az Xmotor.hu bontóval jártam úgy hogy egy teleszkópot rendeltem amit így hirdettek és egy kráteresre rohadt hulladékot kaptam, és a postaköltséget nem akarják téríteni csak az alkatrész árát. A történet részletesebben a blogomon olvasható. utólag a vidóik alapján szembesültem vele hogy alapból nem épeszűek, ráadásul ég meg is játsszák. Ha tudom hogy ilyenek eszembe nem jotott volna rendelni tőlük.
- 3 likes
Komment
-
Az Xmotor videóit szoktam én is nézni, nem sok közük van a szakszerűséghez! A legutóbb amit láttam náluk a hengerfúró tákolmány, olyan szintű oldalirányú kilengése volt neki, hogy egyenletesen nem fúr fel semmit se az biztos.
Az áraik meg kb bemondás alapján vannak, s hihetetlenül drágák, néha olyan alkatrészeket árulnak amik használhatatlanok!Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2013 febr. 15, 23:28.
- 1 like
Komment
-
gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen a kardántengelyes hónoló, hogy ne kelljen központozni verte ki nálam a biztosítékot
.....mateapu!---inkább te legyél a megmondó ember --ne mindig én
- 4 likes
Komment
-
Ők a neoprimitív hengerfúrás úttörői. Az hogy szemre üt a főorsó, még hagyján, mert az körbe ugyanannyi. Az egész egy tákolat szar, sima állványos fúrógépből van, képzelheted mennyire merőleges az asztalra, és mennyit változik ez menet közben. A hónolás még melegebb. Szép hordó alakú hengert készít keresztszálak nélkül, vízszintes karcokkal. Így a legszarabb. Midenki csinált felesleges dolgot, okozott kárt gyerekkorában, de minek ezt megörökítve oktató jelleggel továbbadni? Még a legdörzsöltebb öreg szaki se nagyon tud a gép(gyári, jó gép) pontossági határán dolgozni. Ha századpontosan akarunk dolgozni, ahhoz 5 ezred pontos gép kell. A hónolásról meg annyit, hogy a leglényegesebb. Még ha a fúrt méret jó is, lehet a hónolás tré.
- 3 likes
Komment
-
gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen a kardántengelyes hónoló, hogy ne kelljen központozni verte ki nálam a biztosítékot
Természetesen a hónolást már megelőzte egy finomfúrás, amellyet ütőkéssel végeznek. Ebből adódóan, ha a finomfúrás megfelelően készült, akkor a hónolószerszám megfelelően fut a furatban, mert saját magát vezeti!
Nézd meg a videót, különösen 0,29-nél mikor bevezeti a szerszámot!
Kawasaki Cylinder Honing - YouTube
Tehát a kardántengelyes hajtással (bár a videót nem találtam, kérek egy linket) semmi gond nincs! Sőt! Ezzel lehet a szögállást kompenzálni! Ha nem így lenne meghajtva a szerszám, éppen befeszülne!Utoljára szerkesztve a következő által: dino125ad; 2013 febr. 16, 10:10.
- 1 like
Komment
-
Nem vagyok se géplakatos/esztergályos, de arra akartak itt többen kilyukadni, hogy kókány bandáról van szó!
A videó meg ez, a közepétől van a gép benne
http://www.youtube.com/watch?v=ZQfzTDXOBNwUtoljára szerkesztve a következő által: dott; 2013 febr. 16, 10:45.
- 1 like
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem vagyok se géplakatos/esztergályos, de arra akartak itt többen kilyukadni, hogy kókány bandáról van szó!
- 1 like
Komment
-
Ezen a videón "csak" a hengerfúrójuk van rajta, de a honlapjukon megtekinthető a kiváló hónológép. Bicikli jellegű/vagy az/ lánckerékre hegesztett csap rángat egy hajtókart, ez adja az alternáló mozgást varrógép sebességgel. Nagyon sutyerák holmi. Dino hozzászólásához annyit, nem minden hónolófej hidraulikus előfeszítésű, a furat meg hiába vezetné megfelelően a fejet ha ez a mester nem hagyja túlfutni 1/3-ot, és hordó alakot gyárt. A kardáncsukló tartozéka az összes gépnek, de ettől még a lehető legjobban központba kell állítani.
Komment
-
Ez itt megdöbbentően szar , meg áll az eszem .------A központozó kup a csavaroknak támaszkodik....a nyakam rá hogy nem derékszög a tárgyasztal a fúróra....az a szerszám nem hónoló -csak egy fényesítő amatőröknek ....de ha már hónolásnak neveznénk --azt sem szabadkézben kéne csinálni ekkora fordulattal.....
ennek a videón bemutatott valaminek semmi köze egy normális helyen végzett hengerfúráshoz .
nagyon sajnálom azokat akik valamiért itt csináltattak valamit
- 4 likes
Komment
Komment