Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Önzetlen segítség

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Önzetlen segítség

Tisztelt Veterános Kollégák!

Mint azt talán olvastátok, az NSU motorom vezérműtengelyét szeretném rekonstruálni. Rengeteg irodalmat átolvastam, különböző fórumokon keresgéltem, de beláttam, hogy az itthoni apparátus vezérműtengely tervezéshez/gyártáshoz nem elegendő. Tudom lesz aki felsorol legalább négy, erre szakosodott céget, de szinte mind csak a kimérésben illetve a profil átmásolásban tud segíteni.

És innen következik a mondandóm lényege!
    Supermax Barátom alias Bandi, volt olyan kedves, hogy egy bontott tengelyt, amely talán összesen 10.000 km-t futott kölcsönadott lemásoltatás céljából!
    Így segítve a motorom elkészültét! A gépműhely szerdára ígérte, hogy elkészül a mesterdarab, amelyet aztán vitrinbe teszek, hogy bármikor odaadhassam azt én is egy márkatársnak másolásra!
    Bandi köszönöm, hálás vagyok, mert nem sefteltél, nem hasznot kerestél! Egy újabb veteránmotor menekült meg a kárhozattól a segítséged réven!

KÖSZÖNÖM!

Hmmmm! Igazából, értem vagy inkább nem. Azt értem, hogy megköszönöd, de úgy egyben nem értem. Nem ez lenne a természetes?? Ha tudok segítek, ha nem akkor befogom a pofám. Seft, haszon? Miről beszélünk?? Én pl. semmilyen alkatrészt nem adok el. De ha van és másképp nem megy akkor odaadom ingyé. Mit érek én egy alkatrésszel, ha enélkül áll egy moci???
    Ismerős, drágán vet egy mocit, elsírta a bánatát , hogy nem jó a gép, és már több helyen lehúzták, de a gép még mindig sz@r. Nem szoktam senkinek szerelni, de Ő tényleg jó ismerős, mondtam hozd el, aztán megoldom. Amit lehetett azt beszereztem hozzá, amit nem azt beépítettem a saját M zárolt tartalékból. A gép működik mindenki boldog.:-)))
    Qrva értettlen vagyok vagy csak szimplán hülye, mert nekem ez természetes.:-)))))
    bigandrew, Igrich és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia Dénes!

Nagyon jól estek a szavaid, örülök hogy segíthettem!

üdv.
      Bandi
      Igrich, taluga és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Hmmmm! Igazából, értem vagy inkább nem. Azt értem, hogy megköszönöd, de úgy egyben nem értem. Nem ez lenne a természetes??
        Teljesen igazad van, de sajnos ebben az anyagias világban keveseknek természetesek azok a dolgok, amelyek neked, nekünk itt a fórumon azok!
        Ez a köszönet kijárt Bandinak, és nem utolsó sorban gondolatokat ébresztett!
        Igrich, mátéapu és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Az én véleményem az, hogy épp azért lenne megfelelő ez a fórum ahhoz, hogy minnél többen megismerjük azokat az embereket, akikkel baráti kapcsolatba kerülhetünk, hisz egy célért vagyunk itt, és segíthessük a másikat, amiben tudjuk. Az anyagiaknak persze napi szinten van értelme, de ha már 5 éve ott porosodik valami a polcon, abból nem fogsz elmenni kenyeret venni, és ha tudok vele segíteni, miért ne tenném?
          Igrich, Tamás78 és kedvelte ezt.

Komment

Én is köszönettel tartozom Szőrős barátomnak és Tamás78 fórumtársamnak!
            Kisegítettek Pannónia főtengelyekkel, ráadásul ingyen.
            Örök hála!
            Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 szept. 13, 20:41.

Komment

Sziasztok! Mindenkeképp szeretném ha a teljes közösség tudná, hogy igenis van önzetlen segítség! Alig 1 hete elhagytam a kis Csepelem légszűrőházát! Kovácsk84 kolléga azonnal felajánlotta, hogy ingyen, (még a postaköltséget sem engedte kifizetni) küld nekem egy másikat! Ma megkaptam és nagyon örülök neki, és annak is hogy egy ilyen közösség tagja lehetek!
              Szóval Kovácsk84 KÖSZÖNÖM!!!

Komment

Nem is tudom mit írjak...talán csak annyit, hogy igazán nincs mit!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X