Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hajrá nepperek!!!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mondtam,hogy személyeskedés lessz belöle ha valaki másképp látja a dolgot.
    Kérdezem Én hogy tudott egy Nepper 5xör valakit megelözni a sikeres vételben??? ráadásul ugyan az?????
    Hát Én elmondom....Nem is vagy igazi vevö..és gondolom a megtekintés után jön az Asszonnyal otthon megbeszélem..meg a körülnézek még.....
    További jó forumozást.....az élet ugyis Engem igazol.ha valamit megakarok venni és megvan rá a pénz akkor az Enyém!!!! Ugyanis ha kell este 10-kor akasztom fel a tréllert és megyek érte...Nem másnap kényelmesen délután telefonálok és bassza meg "elvitte a nepper"
    Meismertetek és most hogy Nepper lettem mert nem értek veletek eggyett..ugyanis nem életszerü a hozzá állás.. illetve tipikus Magyar felfogás..A rohadt nepper megvette elöttem dögöljön meg....

Szánalmas önsajnálo szomszéd feljelentö hozzá állás.
    Lemezjáték és soveny kedvelte ezt.

Komment

Elvitázhatunk még egy kicsit, de szerintem csak felhúzod magad rajta.

Komment

Komment

Redarmy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          miért baj az ha valakinek van pénze és azt forgatja???
          Ha valaki forgatja a pénzét, az nem baj. De ha járműről van szó, és például elfelejti átiratni a nevére, úgy, hogy nem kereskedőként hivatalosan veszi és adja tovább, az baj.

Szerintem ez a különbség a nepper és a kereskedő között. Az egyik elvben ad róla számlát és a nyeresége után adózik (?), a másik nem. Ráadásul a sok át nem íratott járművel kicsinálja pár ember idegeit húsz fillér nyereségért.
          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Hogy én kit nevezek neppernek?? Sok,általam finoman "kereskedő"-nek nevezett embert ismerek. Többnyire jellemző rájuk,hogy egy fia üzemképes járművel sem rendelkezne.Viszont tele van a lakásuk,házuk környéke ,értékes alkatrészekkel,hiányos gépekkel. Csak vásárolnak,eladnak,csere-berélnek,üzletelnek.
            Szóval ha nincs egy üzemképes járműve ,amit részben vagy egészben ő, rakott össze, és közben tele van több tíz milló értékű alkatrésszel ,motorral az szerintem alapból nem nevezhető veteránosnak,inkább neppernek.
            Intrepid és Bogdan.M. kedvelte ezt.

Komment

uxa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Hogy én kit nevezek neppernek?? Sok,általam finoman "kereskedő"-nek nevezett embert ismerek. Többnyire jellemző rájuk,hogy egy fia üzemképes járművel sem rendelkezne.Viszont tele van a lakásuk,házuk környéke ,értékes alkatrészekkel,hiányos gépekkel. Csak vásárolnak,eladnak,csere-berélnek,üzletelnek.
              Szóval ha nincs egy üzemképes járműve ,amit részben vagy egészben ő, rakott össze, és közben tele van több tíz milló értékű alkatrésszel ,motorral az szerintem alapból nem nevezhető veteránosnak,inkább neppernek.
              Akiről te beszélsz, azt mi régen a "nagy gyüjtő" kategóriába soroltuk. Sok ilyen van.
              Gondolom a szomszédok maguk között "bolondnak" hívják, de hát ki ne gyengülne el sok régi vasdarab birtoklásától?

Amikor valaki kifejezi valamelyik "kincse" iránti vételi szándékát, általában két dolog szokott lenni a válasz:
              • jármű esetében: az nem eladó, egyszer lesz majd belőle egy szép veterán
              • alkatrész esetében: azt csak cserélem valami olyanra, ami nekem kell (nekem még nincs)

Ekkor az ember tudja, hogy a még menthető kategóriába sorolandó jármű pár év múlva menthetetlenül eggyé válik a természettel, az alkatrész meg soha nem cserél gazdát, mert cserealapként olyan dolgok vannak nevesítve, amik csak néhanapján fordulnak elő rangos londoni aukciókon.

--- Ez még eszembe jutott: ---

soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Én például nem vagyok sem nepper, sem gyilkos,
              Akkor te bankrabló vagy???
              apacsavo kedvelte ezt.
              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Szia! Nem egészen. Akit te leírsz,az csak azért sem adja el ,ha ott rohad is el a kert végében akkor sem.De ő nem kereskedik ,ez a nagy különbség kérem!!!
                Ő nem nepper. Csak valahogy hozzájutott és ragaszkodik hozzá.

Én pedig azokról beszélek,akik halmoznak és csak halmoznak a végtelenségig és közben üzletelnek vele,de közben egyetlen
                működő járművel nem rendelkeznek. Ha valamit fel is újítanak ,azt is csak akkor teszik,ha már meg van rá a vevő akivel megegyezett valami összegben vagy cserében előtte.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Akkor te bankrabló vagy???
                  Ezt légyszi inkább magánban beszéljük meg, nem akarom felfedni az inkognitómat.

Komment

Redarmy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Mondtam,hogy személyeskedés lessz belöle ha valaki másképp látja a dolgot.
                    Kérdezem Én hogy tudott egy Nepper 5xör valakit megelözni a sikeres vételben??? ráadásul ugyan az?????
                    Hát Én elmondom....Nem is vagy igazi vevö..és gondolom a megtekintés után jön az Asszonnyal otthon megbeszélem..meg a körülnézek még.....
                    További jó forumozást.....az élet ugyis Engem igazol.ha valamit megakarok venni és megvan rá a pénz akkor az Enyém!!!! Ugyanis ha kell este 10-kor akasztom fel a tréllert és megyek érte...Nem másnap kényelmesen délután telefonálok és bassza meg "elvitte a nepper"
                    Meismertetek és most hogy Nepper lettem mert nem értek veletek eggyett..ugyanis nem életszerü a hozzá állás.. illetve tipikus Magyar felfogás..A rohadt nepper megvette elöttem dögöljön meg....

Szánalmas önsajnálo szomszéd feljelentö hozzá állás.

Látod ? Ez a tipikus NEPPER hozzáállás !!

IGEN ! Megláttam és gondolkozom rajta, sőt megbeszélem az asszonnyal, mert még valamiből szeretném felujítani is ! Mert sokat DOLGOZTAM azért a pénzért, amit fizetnem kéne érte, és lehet hogy valamiről le kell mondani érte a családnak. Felelősen gondolkozom a vásárláson mert nem csak úgy jött a pénz, hanem MEGDOLGOZTAM érte. Ezzel szemben a NEPPER le....ja a részleteket. Gyorsan megvenni, elsőnek ott lenni, ha kell éjszaka is. Miért ?? Mert csak üzletet látsz benne ! Valaki majd úgy is palira tudsz venni vele, és a nyereségedből majd megint szaladhatsz éjszaka felakasztani a trélert.
                    Ez a külömbség nepper, és az igazi veterános között ! Ezért lehet 5x lemaradni valamiről.
                    Lemezjáték, és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Eloszlatom a sötétséget ami ezen topicra borult..és közlöm a tényeket.Nem vásárolok magánszemálytöl... amiket irtam azt megprobáltam Üzleti szemmel kifejteni a gyengébbek kedvé ért.Fizetek adot és 100db-os saját készlettel rendelkezek.Tehát a Nepper már ugrik.Palira venni??? Hát azt hiszem aki különlegeset illetve gyüjtöit árul az nangyon palira nem tud venni senkit,Mivel ez egy szük kör és szinte mindenki ismer mindenkit.Dolgoztam Megdolgoztam..mindenki dolgozik és valamilyen értéket termel aminek az árát vissza forgatja a gazdaságba ha igy ha ugy.
                      Kurvára leszarom a jelzöket mivel nem állok üzleti kapcsolatba senkivel..Egy motort adtam el eddig itt..a Vevö az ota is a barátom havonta feljár hozzám ..szoval a hozzá állásom Engem igazol...
                      Tehát kedves Veteránosok lehet kicsit különc a felfogásom és kilogok a sorbol de vagyok Olyan tisztességes Magyar állampolgár vagyok mint Bármelyikötök.
                      Én üzleti szemel gondolkodok mert ebböl tartom el a családom ebböl fizetek Adot..Ti pedig privát emberek vagytok más nézöpontal.
                      De tiszteljük már meg egymást picit....És legyunk Jó emberek ne azzal foglalkozzunk kinek jön könnyen..ki mit tesz a pénzért...
                      NE A PÉNZ LEGYEN MINDEN GONDOLATUNK....átesünk a ló tuloldalára ..Egyenlöre Mi csináljuk a pénzt és nem a pénz minket.
                      Minden hozzá szolásom arra irányult hogy VELEM egy Nepper nem tud-tudna kibaszni.Ugyanis nekem az a darab vas ugyis Többet ér hiszen ti gyüjtök magatoknak veszitek nem üzletre.Ezért többet tudtok igérni az eladonak..Hiszen Ti nem alkudozni mentek oda Hanem vásárolni.
                      És igenis vegyétek a fáradságot ha kell éjszaka menjetek érte hogy a Nepper másnap már ne tudjon garázdálkodni
                      Na szoval már értitek miért nem érdekel Engem egy NEPPER???? Mert nem konkurencia..és ha valoban gyüjtök vagytok akkor NEktek sem...Ezért értelmetlen a Topic is.
                      Egyedi esetek pedig mindig voltak,vannak,lesznek :

Köszönöm :

--- Ez még eszembe jutott: ---

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Látod ? Ez a tipikus NEPPER hozzáállás !!

IGEN ! Megláttam és gondolkozom rajta, sőt megbeszélem az asszonnyal, mert még valamiből szeretném felujítani is ! Mert sokat DOLGOZTAM azért a pénzért, amit fizetnem kéne érte, és lehet hogy valamiről le kell mondani érte a családnak. Felelősen gondolkozom a vásárláson mert nem csak úgy jött a pénz, hanem MEGDOLGOZTAM érte. Ezzel szemben a NEPPER le....ja a részleteket. Gyorsan megvenni, elsőnek ott lenni, ha kell éjszaka is. Miért ?? Mert csak üzletet látsz benne ! Valaki majd úgy is palira tudsz venni vele, és a nyereségedből majd megint szaladhatsz éjszaka felakasztani a trélert.
                      Ez a külömbség nepper, és az igazi veterános között ! Ezért lehet 5x lemaradni valamiről.

Tisztelt Forumozó

Soha nem beszélzem veled és nem találkoztunk mégis megsaccoltam a sikertelen vásárlásod okát.....
                      Talán a tapasztalat..Ha otthon megbeszéled az asszonnyal ,hogy elmész motort venni akkor beszéljétek meg a vételárat,beszéljétek meg mennyi a keret a javitásra és vigyél magaddal egy hozzá értö szakembert aki ott a helyszinen megmondja a javitás hozzávetöleges árát.
                      Ha mindezt tanácsaim szerint betartod akkor megtudod venni a hejszinen azonnal a jármüvet és a nepper késöbb pofára esik..mert felkészülten gyorsan ott voltál a helyszinen...
                      Me a culpa itt is mint a Katonai jármü fényezés topikba felajánlom neked hogy segitek a sikeres vásárlás lebonyolitásába ingyen bérmentve ha ugy érzed picit nagy kihivás ez a számodra.

Köszönettel

Komment

Nyugivan egyszer mindennek vége lesz, ha a benzint ilyen erősen emelgetik akkor lesz bőven motor, de még papíros is. kis türelem.

Komment

Üdv! Én is ismerek egy "neppert", aki itt a veterán aprón is hirdet ezt-azt. Nem fogom megnevezni, de annyit el lehet mondani hogy semmi becsülettel nincs a gépei iránt. Össze vissza az udvaron, eső alatt (is) a romok, persze aranyért hirdetve. Egyszer megnéztem nála egy Ural-t, amire telefonon azt mondta működőképes. A látvány lesújtó volt, hiányos, romos, kompresszió nulla. Kérdeztem: és ez indul? Válaszolt: Persze, csak rendbe kell tenni...

Komment

Üdv.
                            Szerintem nagyobb gazember az aki begyűjti, majd szétrohasztja az alkatrészeket,motorokat( "majd jön a német egy új BMW-t ad érte...") mint aki kereskedik, ad-vesz, esetleg drágábban. Mellesleg nem kevés motorral lennénk szegényebbek, ha nem lennének a pofátlan nepperek akik előbb érnek a tanya padlására a vasas cigánynál.
                            Egyik csoportba sem tartozom, de általában nem az határozza meg az embert hogy mivel foglalkozik. Lehet hogy Dr. Kotász is jó ember volt))

Komment

Én "kopasz" veteránosként mentem ki a börzére és kivittem azokat az alkatrészeimet, amelyekről azt gondoltam hogy egyik motoromhoz sem kellenek. Úgy éreztem reális árakat kérek értük, amennyit én is még adnék értük. Pillanatok alatt lefosztottak, s miután a zsebemben az összeggel én is nekiindultam, hogy beszerezzem azokat a dolgokat amikre szükségem volt, meglepve tapasztaltam hogy az általam eladott cuccuk ott fekszenek mások elött többszöröséért kínálva mint amennyiért tőlem megkapták. Szarúl éreztem magam, egyrészt mert, azt hittem, aki megvette annak tényleg szüksége volt rá, és örömet szereztem vele, hogy "jó áron" megkapta, másrészt az a pénz az én zsebemet is húzhatta volna, amit ezek az emberek bármiféle munka nélkül eltettek..
                              Tanulópénz megvolt, még egyszer az életben ilyet nem csinálok. Inkább leszek pofátlan, mint balfék ha legközelebb kiviszek valamit, akinek tényleg szüksége van rá az ugyis mindent megadna érte, mint ahogy én is sokszor sajnos ezt teszem......

Komment

joshbono eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Én "kopasz" veteránosként mentem ki a börzére és kivittem azokat az alkatrészeimet, amelyekről azt gondoltam hogy egyik motoromhoz sem kellenek. Úgy éreztem reális árakat kérek értük, amennyit én is még adnék értük. Pillanatok alatt lefosztottak, s miután a zsebemben az összeggel én is nekiindultam, hogy beszerezzem azokat a dolgokat amikre szükségem volt, meglepve tapasztaltam hogy az általam eladott cuccuk ott fekszenek mások elött többszöröséért kínálva mint amennyiért tőlem megkapták. Szarúl éreztem magam, egyrészt mert, azt hittem, aki megvette annak tényleg szüksége volt rá, és örömet szereztem vele, hogy "jó áron" megkapta, másrészt az a pénz az én zsebemet is húzhatta volna, amit ezek az emberek bármiféle munka nélkül eltettek..
                                Tanulópénz megvolt, még egyszer az életben ilyet nem csinálok. Inkább leszek pofátlan, mint balfék ha legközelebb kiviszek valamit, akinek tényleg szüksége van rá az ugyis mindent megadna érte, mint ahogy én is sokszor sajnos ezt teszem......
                                Fel a fejjel! Sajnos a tanulópénzt meg kell fizetni és szerintem ezen mindannyian túl vagyunk, aztán egyre óvatosabbá és rutinosabbá válunk idővel. Ez idő alatt még fejlődeni fog az ember típus felismerő készséged is és különbséget fogsz tudni tenni nepper és olyan egyén között akinek ténylegesen szüksége van arra az adott portékára amit te árulsz és innentől máris más lesz az árképzésed is.

üdv, Odin

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X