joker eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Nick magyarázás!
Collapse
X
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea tigrist valamiért g-vel írtam
- 1 like
Komment
-
Lai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseezt valamiért nem értem
Komment
-
Én meg egyszerűen csak háborús bűnös vagyok...
Wolfram von Sievers Reichsgeschäftsführer, az Studiengesellschaft für Geistesurgeschichte‚ Deutsches Ahnenerbe e.V. ; 1937 után Forschungs- und Lehrgemeinschaft das Ahnenerbe e.V. operatív igazgatója után.
Rengeteget bújtam a germán mitológiát, és érdekel a régészet és a hadtudomány is. Ez volt az ok, hogy használni kezdtem.
Több fórumon is ez a nevem már régóta, így itt sem változtattam."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseWolfram von Sievers Reichsgeschäftsführer, az Studiengesellschaft für Geistesurgeschichte‚ Deutsches Ahnenerbe e.V. ; 1937 után Forschungs- und Lehrgemeinschaft das Ahnenerbe e.V.
- 2 likes
Komment
-
A logóm pedig egy bishÃ…Ânen japán animéből van, aminek a címe: ã‚»ã‚Âレイ, ott az egyik szereplő az Enishi no Sekirei(ç¸Âã®鶺鴒) jele."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Nagyon örülök, hogy ennyi hsz. érkezik.:-)))) Érdekes történetek lehet olvasni. Annak is nagyon örülök , hogy sokan írják , hogy egy nicket használnak mindenhol. Valahogy én is így vagyok ezzel, mióta eszemet (netemet:-)))) tudom ezt használom, és nincs is szándékom változtatni rajta. Sosem szégyelltem, egyetlen egy hsz.-emet sem. Vállalom bármikor , még sok év távlatából is.
Komment
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSosem szégyelltem, egyetlen egy hsz.-emet sem.
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár 100 éve ezt használom minden felé a neten,Everything is better when you decide you don't care.
Komment
Komment