a munka nemesít
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kétütemű motorok tuningolása!
Collapse
X
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem a munkamátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea lélekre hat.
Bizony igaz , néha úgy televan a lelkem ....
- 5 likes
Komment
-
Sziasztok mivel itt 2 utemu motorokrol van szo gondoltam meg osztok veletek egy kis csapat munkajat nem igen hiszem higy a nagyresze az itt levoknek ismerne .A linkjeit nem tudom bemasolni de a YouTube-on megtalaljatok valoszinu csak olaszul van.Nem veteran termeszetesen es mindenet ok csinaljak made in italy "Vins Made in Italy".
nagyvonalakban a suja menetrekeszen 100kg alatt van ,kethengeres 90 fok,ketutemu injectoros.250 ccm.es a lenyeg hogy euro 5 -nek megfelelo a besorolasa .
- 2 likes
Komment
-
Megtaláltam, komoly gépek. 75 LE, 250 ccm, 99 kg teljesen szénszálas. Gyártás Maranello-ban, minden motor kézzel összerakott. Ha valaki megnézné itt van kettő videó.movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA linkjeit nem tudom bemasolni
Ez teljesen olasz nyelvű (kár hogy nem tudok olaszul, dédöregapám pedig tudott): https://www.youtube.com/watch?v=Hw39zd8ZGw4
Ez főleg angol, ebből jött le a lényeg: https://www.youtube.com/watch?v=YMaDsatOCkg
Az utolsó videóban azt mondják a sárga a verseny változat, a fehér pedig a ,,nagyfiúk játéka".Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2020 máj. 02, 23:05.
- 3 likes
Komment
-
Koszonom a link-et nagyon erdekes motor sok olyan technikai megoldas van rajta ami mar letezett korabban is csak ok ketkereku jarmuvejen is hasznalhatova tettek .Egy masik hozzaszolasban irtam a Japan motorok fejlodeserol tobbnyire Europai motorokhoz kepest.Ez a motor most feladja a lecket ismet a felvilagnak ,termeszetesen leteznek mas kis gyartok is "Gabriele Gnani"peldaul de a kulonbseg a gyokeresen meg valtoztatott szisztemak alkalmazasa.Nem egy agyonra tunningolt maximalisan kihasznalt kihegyezett motor hanem a foreszek felfuggesztes,motor ,hutes legmozgas a strktura belsejeben az injektor mukodese es ennek vezerlese ami mas.
- 1 like
Komment
Komment