De azért Te nem kicsit vagy elfogult Jawa téren !
Khm...Azért vettem Czetkát annó, mert mindenki azt mondta, hogy ne tegyem. Gyerekkoromban amikor felmentem a padra, a kémény mellett apám szétszedett 477-esét láttam minden alkalommal. Én rendőrautó és tűzoltóautó helyett kockatankos motorokat rajzolgattam Cz logoval.
meg még mellette az a 220-250 darab mindenféle , többnyire magyar készülék .
Nekem személy szerint az Orion 420 , és 881 jön be ... vagy a Terta 528 H . De ez a fórum nem erről szól , úgyhogy elnézést kérek mindenkitől , hogy eltértem a dolgoktól !
. Mostanra talán már az ország összes patinás járgányával foglalkozó szakija tudja ! De hát ha ez az igazság ! Bár azt is hozzá kell tenni , hogy maga a blokk kialakítása , és a két darabból összeépítendő főtengely nem Yamaha , hanem Adler találmány , viszont az egymáshoz való rögzítésük saját !!! Ahogy a váltó is , (csak maga a séma volt adott...) és sokan a karbikat és a dinamót is a másoltak közé sorolják , de mivel az a tervek szerint vásárolt tétel akart volna lenni, a "repro"-t a kényszer szülte .Vagyis nem szimpla másolata az YDS -2 nek .De akárki akármit is mond , a KGST piaci gépek között az egyedüli igazán sportos vas , amit nagyobb szériában gyártottak !
:
)
Komment