Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hogyan mondjam el!!!!!!!!!!!!!!!!
Collapse
X
-
A kert nem az én világom,tavaly egy mázsa cseresznyét nem mértek le mert nem volt benn a főnök majd hétfőn(persze miért tették volna a hűtőbe)hétfőre meglöttyent visszaadták,szívességből vették volna át nem volt kivel perelni.Ha sok krumplim volt akkor másnak is rám-romlott.
Feleségem szerint csak akkor mennék a kertbe,ha csapágygolyók teremnének benne.(Szerintem:ismer valahonnan.)Ültettem néhány fát és némi zöldséget,de nem fogom siratni .Majd nő másik!
Természetesen szomorúan nézem a letarolt környéket és a fagyos híreket.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2015 máj. 26, 21:32."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Hát igen...centrumban voltunk!
A mai nap,dübörgéssel és dobbanásokkal kezdődött!első hullámban 6-30'-korA palás házaknak annyi.a lakésunk kivül és a padlásról!sikerült egy raklap cserepet kérnem kevés volt!délután ÖNZETLENÜL segitő emberek jelentek meg nálam mert addig egyedül küzdöttem.a fél házat átrakták kiválogatva a sérült cserepeket!
Rendkívűl megható az emberek segítőkészsége!!!!legaláb tiz tüzoltóbrigád segitett a lakásokat befedni a palásokat fóliával!Nagyon sokan a környező falukból jöttek robotolni elképesztő mennyiségű cserepet cseréltek ki a házakon,sokan futóval jöttek és ajánlgatták a saját tartalékukat!!!!!...............meddig ismétlődik még????"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment