Közlemény

Collapse
No announcement yet.

... a rohadt autós !!!! ...elém

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    #46
    így gondoltam én is - de akkor nem kell kivonni a forgalomból ?
    +

    Létezik gazdasági totálkár amikor a biztosító a kifizeti a jármű értéke-x összeget és nem foglalkozik a javítási költségekkel-
    Így azt csinálsz a maradékkal, ronccsal, vagy nevezzük bárminek a sérült járművet viszont Ő ennyit fizet és kész.

    Komment


      #47
      Nálunk szlovákiában nem. Egy dolog hogyan írja le a biztosító és egy másik ahogy a rendőri szervek. Amíg én nem jelentem ki személyesen a forgalomból addig élnek a papírjai. Vagy ideiglenes kivonás vagy fizetem továbbra a kötelező biztosítást és műszaki vizsgát.
      A biztosító totál kár csak az anyagi kártérítés végett

      Komment


        #48
        Szervusztok!

        Akkor Szlovákiában is olyan képtelen állapotok vannak mint itt.Adott egy totálkáros jármű,amely állapotánál fogva nem képes a közlekedésre,-tehát sem balesetet nem okoz és azt el sem szenvedheti,de azért a biztosítást azt lehúzzák.Nem tudom,-de amíg ekkora igazságtalan,logikátlan rendeletek uralkodnak,melynek érvényt is szereznek,-hát én sem a demokráciát,sem a szabadságot nem érzékelem,mert nem hiszem,hogy csak az én orrom csavarja.

        Örülök,hogy a bokád egy darabban van,mert az ízületi törések,nehezen gyógyulnak és sok esetben nem is tökéletesen.A zúzódások,-azok is kellemetlenek,de idővel és egy kis "húgyosagyag" pakolással meggyógyulnak,-aztán már rophatod is a táncot.

        Üdvözlettel:Che

        Komment


          #49
          Che, ----igazad van , de ha meg úgy nézzük ezért van autólopás és 3-4 darabból összevágott vacak , ami a következő balasetnél darabokra szakad . Mi az igazság ?

          ( ez most már csak elvi szófosás , nem a szegény JAWA ról beszélek )

          Komment


            #50
            Che, ----igazad van , de ha meg úgy nézzük ezért van autólopás és 3-4 darabból összevágott vacak , ami a következő balasetnél darabokra szakad .
            Igen és mi van a veteránnal ami idegen anyagokkal van pótolva sok esetben akárhány %-ban a ritkaságától függően.Akkor pótólható,vagy sem egy alkatrész??????

            - - - Updated - - -


            Első ránézésre egészen jól néz ki.
            Szard le! Halgass Erzsikére és épülj fel a többi nem számít!!!!!!!!
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X