Hajtókar eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dízel motorkerékpárok
Collapse
X
-
Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJa, van traktoros részleg. Régi ruszki biciklibe Druzsba láncfűrész motor K.G.B felirattal?
Mindjárt meg is rajzolom...
Egyébként szerintem egy Velorex-nek is jól állna a diesel (Elnézést, ha megsértettem a Velorexeseket)
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon élénk a fantáziám és ütős kép jelent meg erről a fejemben!
Mindjárt meg is rajzolom...
Egyébként szerintem egy Velorex-nek is jól állna a diesel (Elnézést, ha megsértettem a Velorexeseket)
- 2 likes
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErdeti sthil láncfürész,csepel bicigli csomagtartóra bilincselve,láttam élőben megkapart.
Nem sokáig kitépte a küllőket.
- 3 likes
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem sokáig kitépte a küllőket."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Attila86 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede akkor már inkább egy fejősámlit.
...de már túl vagyok rajta
Bááár egy dízel fejősámli...HMMM!!!Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 ápr. 08, 20:25.
- 2 likes
Komment
-
Attila86 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉrtem én hogy barkácsolás, meg kihívás, de akkor már inkább egy fejősámlit.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Azért van akit komolyan megfog a diesel motoros motor téma. Daihatsu motoros Ural, azaz Dairal:
DaiRal, a magyar dízelmotoros chopper teszt, 1. rész - Onroad.hu - YouTube
A diesellel épített motorok kifejezetten csúnyák (a böszme, idomtalan blokk miatt), a hangjuk sem szép, de azért kíváncsi lennék, mennyi adrenalint adna egy ilyen nyergében érezni a dieseles nyomatékot...
Na de ezek után itt van egy trophy, ami már önmagában annyira rusnya, hogy szinte szép (megjegyzem, nekem is trophym van), és még ebbe betolnak egy még rusnyább diesel blokkot:
MZ Motorcycle | Flickr - Photo Sharing!
HÁT NEM GYÖNYÖRŰ???
- 2 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHÁT NEM GYÖNYÖRŰ???Everything is better when you decide you don't care.
Komment
Komment