Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ja, van traktoros részleg. Régi ruszki biciklibe Druzsba láncfűrész motor K.G.B felirattal?
Nagyon élénk a fantáziám és ütős kép jelent meg erről a fejemben!
Mindjárt meg is rajzolom...
Egyébként szerintem egy Velorex-nek is jól állna a diesel (Elnézést, ha megsértettem a Velorexeseket)
Úúúú!
A családom férfi tagjai agrármérnökök, az apámnak is sok gép áll az udvaron. Mivel itt vagyok náluk az ünnep miatt látogatóban, most azt hiszem ki is megyek az alkatrészek között turkálni...
Tényleg eléggé el kanyarodtunk a kipufogóktól azzal a fotóval...
Nagyon élénk a fantáziám és ütős kép jelent meg erről a fejemben!
Mindjárt meg is rajzolom...
Egyébként szerintem egy Velorex-nek is jól állna a diesel (Elnézést, ha megsértettem a Velorexeseket)
Az úgy már jó, mert akkor a hang és a külalak is 1-es.
Vessetek a nimfomán apácák elé, de ha lacházáig vernek egy péklapáttal se fogom megérteni miért jó egy dízel kétkerekű?
Értem én hogy barkácsolás, meg kihívás, de akkor már inkább egy fejősámlit.
Azért van akit komolyan megfog a diesel motoros motor téma. Daihatsu motoros Ural, azaz Dairal: DaiRal, a magyar dízelmotoros chopper teszt, 1. rész - Onroad.hu - YouTube
A diesellel épített motorok kifejezetten csúnyák (a böszme, idomtalan blokk miatt), a hangjuk sem szép, de azért kíváncsi lennék, mennyi adrenalint adna egy ilyen nyergében érezni a dieseles nyomatékot...
Na de ezek után itt van egy trophy, ami már önmagában annyira rusnya, hogy szinte szép (megjegyzem, nekem is trophym van), és még ebbe betolnak egy még rusnyább diesel blokkot: MZ Motorcycle | Flickr - Photo Sharing!
HÁT NEM GYÖNYÖRŰ???
Komment