A közelmultban valaki felrakott (valahova ,a fórumon ) egy képet ,egy kicsit endúrós nagyfékdobos Pannóniáról,ami talán valami házi gyártmány . Segítsetek már ,hol találom meg ?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés
Collapse
X
-
Valószínűleg arra. Itt a kép linkje direktben:
http://veteran.forum.hu/attachments/...-ok-pancsi.jpg
Csaknem a Hatnaposra készülsz, kedves joker? Nekem is megfogta a fantáziámat az a moci, egy TL lengővillát már halásztam is replika készítéséhez - mondjuk ha megcsinálok egy papíros gépet ilyenre, akkor kíváncsi leszek a műszakiztatók orcájára amikor begurulok a csarnokba...There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésegondolsz?kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValószínűleg arra. Itt a kép linkje direktben:
Viszont most jól átnézegettem és azért találtam valami nagyon furcsát ---még találós kérdésnek is fel lehet tenni .
Mi a hiba a motoron ?
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseakkor kíváncsi leszek a műszakiztatók orcájára amikor begurulok a csarnokba...
Komment
-
Lehet kicsit sok a tenzió a láncban - de elég fizikai erővel simán ki lehet mutatni a fel-le 10 mm-t...
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak annyit fognak mondani : shőne motor ! voraus-im papierThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
Komment