Harmincnégy tonna vas nyomában - Belsőség
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
A Déli-sark teknőse
Collapse
X
-
Ne felejtsük el 1939- ben készült. Ez a technika amit ott felvonultattak még ma sem semmi lenne! Az a gumi ami erre való lenne feladná a leckét bármely gumi gyárnak szerintem mikor mennyit nyavalyognak a F1 ben. Jó értem én,hogy ott mások az elvárások de nekünk mennyi ideig kell használnunk a gépeken a cipőt ott pedig elmennek 80 km-t és kalap és oda egy átlagos autó ára!.
- 4 likes
Komment
-
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJaaajaja! Nemááne! Hogy mehettek volna már ETZ-vel a holdra? Nem versz át, ez csak photoshop!
Akkoriban Trophy-kkal jártak oda!
- 4 likes
Komment
-
..s mennyi sok pálinkán túl voltak addigra! Már ha a szájukba tudták önteni, s nem repültek szét a cseppek a hiperűrben.
vagy szívószállal itták a pálinkát? Az meg milyen? Különben is, a disznó is szkafanderben volt? Mert úgy kicsit körülményesebb a perzselése! De mi magyar emberek találékonyak vagyunk, megoldottuk ezt is!
A hülye amcsik meg csak fotózkodni mentek oda, és nagy büszkén jöttek vissza! Pedig ha tudnák.... Felszínes népek! Azt se tudják mi fán terem az űrdisznóvágás!
- 3 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJaaajaja! Nemááne! Hogy mehettek volna már ETZ-vel a holdra? Nem versz át, ez csak photoshop!
Akkoriban Trophy-kkal jártak oda!
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe a Pannónia klubb már űrdisznóvágást csinált hajnalban és mire a trophysok odaértek megfőtt a bográcsgulyás :P
supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébként azért fejlődünk , mert a buszok itt is slick gumival közlekednek.
- 1 like
Komment
Komment