Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Régi tervező eszközök

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nem vagyok szakember,de tudom ,hogy a spotlámpák transzformátora 12v-os.
    Szerintem ez lesz a nyerő,bármelyik villamossági boltban kell,hogy tudjanak segiteni.Mondjuk az hálózatfüggő.
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2012 nov. 18, 15:59.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Úgy néz ki, kész a dolog.
      Szép, igényes ! A kreativitásoddal minden rendben.

Komment

Úgy néz ki, kész a dolog
        Nincs mit hozzáfűznöm. Szép, igényes munka. És az a töltőceruza az telitalálat. Olyan menő dolognak számított valamikor, mint manapság a szuperokos telefon. Valamikor a tanárok osztogatták a feketepontot a tompa ceruzák miatt. Na ennek a korszaknak vetett véget a töltőceruza.

Ez az egyik legpraktikusabb fajta volt. Villámgyorsan át lehetett alakítani fúvócsővé. A kiharapott radírdarab igen hatékony lövedék volt.

Várjuk az újabb ötleteidet.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Szép, igényes munka
          Kösziiii

Igen, szerintem is jó a töltőceruza, és az a gyurmaradír?? Aminek ugyan az a márkája mint a töltőceruzának...jó mi??

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Mondjuk az hálózatfüggő.
          Hát ez az,mint írtam ELEMES megoldás kellene. És egy mini méretű billenőkapcsoló,de a mini ebben az esetben 2-3cm. Valami kis tok,amibe beletesszük az elemet, és kábeleket is fixen tartja az elem két végén. Lehet ezen a tokon egy kis tolós kapcsoló féle. Hogy hívják azt a valamit, ami mondjuk a távirányítókban van, amibe az elemet tesszük, egyik lefelé másikat felfelé??? Olyanok vannak külön állóak is. Olyan kéne,csak 12 V-os...(Tehát nem akarok 8db ceruzaelemet sorba rakni, hanem valami picike)

Ez nem lett túl értelmes,de talán értitek.

Komment

Van 12V-os elem is. Általában a kocsik távirányítójában is ilyen van. Picit rövidebb mint egy ceruza elem. Kérdés, hogy meddig bírná? Meg kéne tudni mit (A) vesz fel a világítás.:-))))

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              kocsik távirányítójában is ilyen van
              Pont erről beszélek én is,de az meg annyira pici, hogy milyen kis műanyag tokba tegyem bele? Vagy egy automata kapunak a rossz nyitóját alakítsuk át?

Komment

Vagy egy automata kapunak a rossz nyitóját alakítsuk át?
                Akár azt is lehet, de nem lesz kevés a kapacitása??? Ezért írtam ,tudni kéne mit vesz fel a világítás.

Komment

Uj ötlet ledes zseblámpa,pici és tartós.Pl lámpás öngyujtó.
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Én a ceruzaelem helyett AA vagy AAA méretű akkumulátorokat használnék LED-fénnyel. Egy kimustrált mobiltelefon is alkalmas lehet a célra, csak a kijelző világítását kell végtelenre állítani. Régi Nokia 1208 SIM-kártya nélkül zseblámpa funkcióval elég sokáig bírja, és 2000 Ft-ért utánaddobják tokkal vonóval. Az újratöltéshez pedig ott a trafó. 1,5-2 óra alatt feltölti az akksit.

Igen, szerintem is jó a töltőceruza, és az a gyurmaradír?? Aminek ugyan az a márkája mint a töltőceruzának...jó mi??
                    Tényleg szuper. Úgy, ahogy van tetszik a műved.
                    És a karácsonyi cuccokat sem dicsértem még. Gyönyörűek. Nagyon ügyes vagy.

Komment

Megoldódott az elemes megoldás, már be is csomagoltam
                      Holnap adjuk át a képet, nagyon várom már,hogy mit fog szólni hozzá,aki kapja
                      gilersx és nivaronin kedvelte ezt.

Komment

nagyon várom már,hogy mit fog szólni hozzá,aki kapja
                        Boldog Karácsonyt Anangyalka!

Mit szólt az ünnepelt? Én őszintén mondom, hogy örülnék neki. És neked is örülök, mert régen láttalak errefelé. Persze az is lehet, hogy én járok ide ritkán. Nem tudom láttad-e, de tettem fel magamról képet.

egy képet küldök magamról.
                        remélem, hogy jó a link. Blink ...a nyilacskára az idézetben. És tetszik (ez) a logód (is).

Amúgy tegnap este énekkel is megemlékeztünk rólad (is). Mennyből az Angyal és még több hasonló.
                        wsievers kedvelte ezt.

Komment

Mit szólt az ünnepelt?
                          Az ünnepelt az Jézuska !
                          CZsolti és soveny kedvelte ezt.

Komment

CZsolti, ma fogja megkapni. Remélem örülni fog neki.
                            Hátul, 9 V-os elemek hajtják meg, amit, 60x40-es műanyag zártszelvény dugóba rejtettünk. Így nem látszik, csak a fekete dugó (tok). Mivel két szál 2eres kábel van, még így is nagyon jól világít a 9V-tal, pedig ugye 12 V kellene.

Be szoktam lépni, leveleket olvasni,de mivel nem mindenki veszi jó néven itt létemet a fórumtársak közül, így nem nagyon szólok hozzá olyan témákhoz,amihez nem értek.

Láttam,hogy tettél fel képet. Megtört a nagy titkolózás???
                            Igen, ez most Angyalkás időszak Mi is énekeltünk...
                            Lesz majd karácsonyi logóm is,csak még nincs kész a fotó.
                            CZsolti, joker és soveny kedvelte ezt.

Komment

de mivel nem mindenki veszi jó néven itt létemet a fórumtársak közül,
                              ....sorold a neveket !
                              kedvelte ezt.

Komment

nem mindenki veszi jó néven itt létemet a fórumtársak közül,
                                Ki az, ki az...?
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X