Kedves ismerőseim és jövendőbeli ismerősök! Keresek 1 db.új vagy új állapotú ha lehetséges eredeti DDR fényszóró betétet. Tlefonos erérhetőségem: 20/ 260-9133 vagy itt a Fórumon. Segítségeteket köszönöm nekem kellene és fontos!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Segítséget kérek a Trabantosoktól!!
Collapse
X
-
Barátaim én egy pár talicska rozsdát anno kitoltam Traban alól a műhelyből!!Mikor már a fiatalok közül senki nem vállalta én még évekig megcsináltam. Még a tanulóm is kérdezte miért?az én felfogásom szerint sok ember azért járt vele mert a gyereke egyetemi főiskolai tanulmányaira költötte a pénzét. Nagyobbra tartottam és tartom most is az ilyen egyszerű embert mint a Merciben pöffeszkedő sok esetben senkit!! Bocsánat aattól ki nem így él! Mivel egy kell a nevezett fényszóró betétből ez a Guzziba volt és abba lenne! Nem OT ra készülök és az E betűs a műszakin is megfelelő meg ha bemegyek a boltba és kiejtem a számon Guzziba lesz felvéllan az eladó szeme végre egy aranytömböt vevő!
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocsánat aattól ki nem így él! Mivel egy kell a nevezett fényszóró betétből ez a Guzziba volt és abba lenne!
Amúgy szívesen utáltalak volna egy Trabant miatt.
- 3 likes
Komment
-
Ez is a 12voltos Trabantba való csak nincs előtte a fém fényterelő ebbe is jó lenne a H4 es halogén izzó de az sem közelíti meg a ledes h4 est pedig az csak 35/ 35 w os. De gondolom láttad és nem kell bizonygatnom. Te is tudod a kor haladtával/ bár neked van még időd / egyre jobb világítás kell ahogy romlik a látásunk bár az enyémet egész rendbe tették. Azért vannak esetek mikor a lencse csillogása kissé zavar. Igaz ez ahhoz képest mikor 1 szemmel vezettem maga a csoda! Hát nekem inkább egy Barkas lenne a megfelelő abba aludni is lehetne de eddig nem szántam rá magam meg más irányú elfoglaltságot talál a fiam általában. A másik meg nem igazán van kedven a rozsda port köp..ödni! , volt részem benne másra meg nem bíznám szivesen mert a mai szakik kivételtőlbocsánat sokan az ápol és eltakar művészei! Lassan a szakmai intelligencia ismeretlenné válik!
- 4 likes
Komment
Komment