Hajtókar II. eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Eszterga vásárlás
Collapse
X
-
Lac-, Hajtókar II. és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
-
E400-nak a főorsószekrénye domború, Az E400-M-é pedig szögletes.
- - - Updated - - -
Közben én is találtam egyet !http://szerszampiac.hu/szerszamgep/e..._erd.telefonon
- 2 likes
Komment
-
Hajtókar II. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem TOS vagy Zbrojovka irányba is keresgélhetsz
TOS-ról eddig csak jót hallottam, körülnézek azért ott is, jó, hogy mondod, mondjuk alkatrész ellátás miatt is inkább a magyar gépeket preferálnám. Nemrég mondjuk láttam egy Colcherter triumph nevű gépet, de sajnos semmi infót nem tudtam szerezni róla, pedig kifejezetten tetszetős volt (jelenleg a hirdetést sem találom) de ilyen volt: http://www.cottandco.com/media/lot/0...de0b67b6fb.jpg
Vajon mm-es a beosztása?
- - - Updated - - -
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem tudom mi az eltérés a E 400, és az M között
- - - Updated - - -
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost EU-400 esztergám van
- - - Updated - - -
Habár linkeltetek olyat, amit E 400M ként hirdtnek, de nem telitalpas... Én úgy tudom, hogy az a különbség...
Komment
-
kopizol eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia.
EAN 170/1000 gépkönyvet,rajzokat,robbantott alkatrész rajzokat keresek.Amit a neten találtam az csak nagyvonalakban ír a gépről.Hozzájutottam egy géphez,de pár dolog nem működik rajta.Segítségedet köszönöm.Lac- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem nincs EAN gépkönyvem, de elképzelhető, hogy valakinek akad, a kedves fórumtársak közül, remélem lesz aki tud majd segíteni!
Kedves Kopizol. Kérnénk egy rövid bemutatkozást. A foglalkozásodat már sejtjük, fénymásolós lehetsz . Vagy nevedben a jellemed?
Üdvözlettel: CZsolti
- 2 likes
Komment
-
Van a keresztszán tetején egy kis fedél. Alatta van egy fogaskerék. Nézd meg, lehet az ment gatyára. Ha az ép, akkor belül a lakatszekrényben lesz valami kis árulás. Hosszelőtolás megy? Ahogy olvasom, belül elég száraz volt minden. Na a lakatszekrény még rosszabb, abból szeret csöpögni (ömleni) az olaj. Meglehet, hogy szárazon adták neki...
Komment
Komment