Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bedford CF

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok! Van még itt valaki? Én most éppen motort készülök cserélni az autómban, elegem van a szar opeldízelből. Lengőkarokban szilent- és gömbfejcsere is lesz.
    mátéapu kedvelte ezt.

Komment

szakal666 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Sziasztok! Van még itt valaki?
      Sajnos fogyunk! A hétvégén 300-nál több látogató volt(az általános 100-körül),egyre kevesebb a hozzászólás,több a látogató.....
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Akkor ha ennyien megfordulnak, feltenném az egyik leglényegesebb kérdést: futómű és fékalkatrészekre tud-e valaki beszerzési forrást, helyet???
        Ezek ugye a szigorúan márkaspecifikus alkatrészek. Én az évek alatt nagyon sok mindenre találtam behelyetesítési lehetőséget, de van még egy két sarkalatos pont.
        Például hátsó fékdob.

Komment

hátsó fékdob
          Szerintem nagy valószínűséggel csak külföldi oldalak, egy-két nagyhírű külföldi veteránbörze....
          Ezek között nincs esetleg megfelelő?
          https://www.ebay.co.uk/b/Bedford-Bra...565/bn_1276603

Komment

Például hátsó fékdob.
            Keress a közeledben gépműhelyt és kérj ajánlatot !Nagyon valószínű,hogy el lehet készíteni,erre való az egyedi gyártás....
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

dvtamas58 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Szerintem nagy valószínűséggel csak külföldi oldalak, egy-két nagyhírű külföldi veteránbörze....
              Ezek között nincs esetleg megfelelő?
              https://www.ebay.co.uk/b/Bedford-Bra...565/bn_1276603
              Nem írtad oda hogy CF, egy sincs eladó.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Keress a közeledben gépműhelyt és kérj ajánlatot !Nagyon valószínű,hogy el lehet készíteni,erre való az egyedi gyártás....
                Acélból??? Az Mk2 Tranzitét esetleg ha hozzá lehet alakítani (ha egyeznek a méretek).

Komment

Nem írtad oda hogy CF
                  A keresőbe még beírtam, de a találatoknál valóban nem ellenőriztem le.....
                  Viszont Mátéapu javaslata remek, egy gyorskereséssel található egy cég, akik NKH engedéllyel gyártanak mindenféle fékdobot:
                  http://fekcenter.hu/hu/fektarcsa-fekdob-gyartas/
                  Egy árajánlat kérést lehet, hogy megér....

sepy és Titus kedvelte ezt.

Komment

Az egyediségnek csak az ár a baja
                    Ha lehet inkább egy meglévő dobot alakítanék hozzá.

Komment

Az egyediségnek csak az ár a baja
                      Igen ez így igaz ! Viszont ha nem csináltat senki egyedit,akkor a mi szakmánk kihal,és utána csak tákolás és ujj lesz!
                      movisz, zahi és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok.
                        Teljesen új vagyok és nem csak itt. Friss tulajdonosa egy Opel Bedford Blitz Hymer és talán 521esnek. 2000 dizel. Van itt még valaki? Van valakinek bármilyen műszaki dokumentációja? Adagolóra várok, az sajnos nem képezte az üzlet tárgyát, továbbá hátra van a honosítás, műszaki stb. Mivel eléggé eredeti gondolkodok az OT vizsgán. Tapasztalatok esetleg ezzel, vagy a kocsival kapcsolatban bármit szívesen elfogadok. Pécsi vagyok,akár facebookon is elérhető Horváth László Artur néven.
                        Előre is köszönök bármit...
                        Utoljára szerkesztve a következő által: Artur; 2025 jan. 06, 20:51.
                        szakal666 és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Nekem volt 2000-s adagolóm, odaadtam Péterfy Palinak (faszbukkon megtalálod Pálfalvy Petra néven). Az OT-t én inkább elfelejteném és tennék bele valami normális üléseket, mert a gyárin meggebedsz. CF-hez van gépkönyv, ill. ami fellelhető dokumentáció és infó azt begyűjtöttem.
                          Szakál
                          pasetta és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                          Working...
                          X