Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Zündapp

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok orulok hogy talaltam zundapp rajongokat!
    Nekem 4 zundapp-om van, 2 felujitva egy zd 20-as 78 evjaratu
    egy gts 50 ugyancsak 78 evjaratu
    most dolgozunk egy c 50 super-ren 74 evjaratu
    es sikerult beszerezni egy c 50-est 68 evjaratut amit majd valamikor tavasszal szeretnek felujitani
    a klubbal kapcsolatban minden erdekel
    sziasztok

Komment

Üdv.Mindenkinek aki bekukkant ide!Úgy tudom ,van jó pár Zündappos,aki fanatikus.Persze kell is,mert csak úgy lehet tovább lépni(emberileg,műszakilag,és szervezetileg(klub). Sokszor írnék szívesen,de okoskodni nem akarok. Összeraktam a 350 es
      DS-t. Már csak apró finomítások kellenek! Mivel több járművem van több klubbal tartok kapcsolatot, a Zündapp is tetszene.

Szervusz Nekem-8! A 600-as a Zündappok közül szerintem a legjobb. Mármint a KS 600!Nekem élmény volt,mert az összes
      problémát ésszel-géppel-kézzel megoldottam. A 80-as évek elején ebből lett a családomnak automata mosógép!!!
      A főtengelye BMW-ből származott,nem tudok olyat mondani ami nem tetszett rajta.
      MENT MINT AZ ÁLLAT! Aki ismeri motorok hangját az tudja milyen a 350-es Jawak hangja,na ennek gázadáskor lett a
      hangja olyan! Volt,hogy 7-8 embert vittem vele(ezek voltak a hitetlenek, "nem igaz,hogy elindul"),amikor 3.-ba kapcsoltam, túlüvöltötték a motorhangot (volt aki élvezte,volt aki becsinált majdnem).
      A DS jellegzetes, 4 ütemű hangú, az erejére nincs panaszom,ráadásul nagyon alacsony. Viszlát

Komment

Hali!
        Látom nemsokan olvassák már ezt a forumot de azért beprobálkozok
        Szereztem a minap egy ismeretlen vázas zündap 278 as blokkos pedálos 50es blokkot.
        A kérdésem a következö:Valakinek esetleg ilyen motorja van vagy ért hozzá?Szétszetem amikor elhoztam nem 1 nagy szerkezet de széthuzni még nem akarom.Most takaritáson megy át szikra van majd öszerakta megnézem indul e.Meg a lényeges hogy 17es kerék kéne még bele mert csak 1van benne +a kis fogaskereke elvan hajolva.

Komment

Ezt nemértem,mindent megprobálok mindig szerszámal szépen megcsinálni mint a zündapp-nál.
          Ugye egyiknap szerelés közbe egy véletlen mozdulat során sajnos az én hibámbol letört egy fog a kuplungkosárbol,de volt vállalkozo aki megtudta volna hegeszteni öntvénypálcával csak megkért hogy vegyem le a kosarat mert máshogy nemtudja.
          Ennek modján nekikeztem a lehuzom pofáinak megreszelésével ne ugorjon ki aztán meg szépen rátekertem.
          Ezután jött a rémálom,beszéljenek a képek:
          Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
          Aki tud valami okosságot mondani hogy kellet volna vagy hogy szedjem le a kosarat azt nagyon megköszönném mert lehet még megtudnám csináltatni.

Komment

Hát ezt már ne hegesztesd össze,cserés,nézd meg nem e a tengely csuszik ki mindenestől?Rugókarika,seiger,egyéb biztositás?
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Világithatam világba sehol semmi biztosito vagy akármi.
              Még annyit igaz nem probáltam hogy egybe csuszik e ki.De majd akkor leveszem a fogaskereke azt megprobálom kitolatni de szerintem lekéne ennek jönni mert láttam neten képet ahol leszeték mert cserélték a csapágyat.

Megnéztem a blokkot másik oldalrol onnan tömött (mégcsak kiszedni se lehet a lemezkét mint a pannoniánál) szoval másik oldalrol tuti nem.Széthuzni meg sztem megint nem mert akkor is lekell huzni rola elötte gondolom én.
              Utoljára szerkesztve a következő által: csi22222; 2013 nov. 17, 21:08.

Komment

Eladó veterán Zündapp motorhoz kompletten
                henger,hengerfej,dugó,gyürü,csapszeg.Az
                évjáratot sajnos nem ismerem,mert hagyatékból
                maradt ránk.Azt viszont biztosan tudom,hogy
                vadonat új,sohasem volt használva,beszerelve
                sem.Henger: M2163z7. Hengerfej: M273z48!
                Gyári.Ár megegyezés szerint.
                Telefonon csak délután 17 órától vagyok elérhető
                hétköznap.06303458896.Egy német oldalon ez használtan 65
                euróért hirdetik.Vagy csere érdekel Keeway venus
                50 ccm robogóhoz komplett új
                henger,hengerfej,dugó,gyürű,csapszeg!
                Utoljára szerkesztve a következő által: Betty-krisz; 2014 jan. 23, 08:24.

Komment

Kedves Betty-krisz!

Írásod olvasva,mely hirdetésnek tűnik,-eltévesztetted az oldalt.A fórumon szakmai kérdésekben osztjuk meg egymással a tudásunkat és,ha eladó alkatrészünk van,azt a Veterán Apróra szoktuk feltenni,mely a fórum társoldala.

Eltekintve a fentiektől,örülök,hogy regisztráltál,de ilyen alkalomból egy bemutatkozással szokásos megtisztelni,a fórum tagságát,-melyet előbb-utóbb remélem megteszel!

Amennyiben valamilyen veterán járművel kapcsolatos kérdésed van,azt tedd fel,-vagy esetleg ilyen témában segíteni tudsz a fórum bármely tagjának,akkor segíts!

Üdvözlettel:Che
                  Titus kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X