Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Zündapp

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok!

Akkor ime az én kicsikém!
    Sajnos betegeskedik,gyújtás gondja lehet,amihez nem értek!
    Szívesen vennék minden nemű segítséget,a gép hagyatékból került hozzám és jó lenne ha működne.

Click image for larger version

Name:	Kép0209.jpg
Views:	2
Size:	201.0 KB
ID:	128898

Komment

Van esetleg aki "régebbi" Zündappal rendelkezik? Ks-500, Ks-600, Ks-750, K-800?
      Utoljára szerkesztve a következő által: Nekem-8; 2011 ápr. 29, 07:47.

Komment

Szia márkatárs!!

Nekem volna egy "fél" KS 600.
        Te ha jól emlékszem KS 750-essel foglalkozol.

Üdv:Laci

Komment

Szervusz Nekem-8. Feltennél egy képet egy ZÜNDAPP KS 800-ról . Veterános üdvözlettel .

Komment

Üdv!
            A kollega biztosan K 800-at akart írni,na.......Tévedni emberi..... Gondolom arra utalsz a kéréseddel hogy ilyen típust nem gyártottak.
            Márka és motorosbaráti üdv:Laci

Komment

Kicsit belendültem a KS írásba Amúgy Károly ha 1x olcsóbb lesz az a gyújtás keress meg...

uxa

Igen 750-el foglalkozom. Építed a 600-ast vagy még nem tudni lesz-e belőle valami? Oldalkocsis lesz?
              Nekünk is volt 1 de elkopott...

Komment

Szia!

Épülget! Kb. 5 év lesz mire elkészül a legszerényebb számításaim szerint is.
                A terv egy polgári kivitelű motor építése.
                Jelenleg jó állapotú felnit,felniket keresek a két kerék rendbetételéhez.
                Tudod....40 küllős, 5mm vastag küllőkkel .Jó állapotú uralé megfelelő volna.
                De mint mondom,egyenlőre ez egy hiányos motor. A hiányokat nem sorolnám..........
                Oldalkocsi nincs tervben egyenlőre,mert nincs hozzá semmim.De ez még változhat,ha úgy alakul.

Ha esetleg valami alkatrészt vagy bármi "kacatot" tudsz ehhez a típushoz,az érdekelne.
                Természetesen én is szólók ,ha valami téged érdeklő alkatrészre bukkanok.
                A KS 750-en kívül még milyen motorral rendelkezel?

A múltkor különben én érdeklődtem a tanksapka iránt amit a vaterán árultál.
                A KS 600 hogyan "kopott" el? Van még belőle valami?

Üdv:Laci

Komment

Szervusz Nekem-8. Már nincs meg a Noris . Veterános üdvözlettel.

Komment

Kössz Karesz, nem néztem mostanában, ha időérzékem nem csak 1-2 hete még fenn volt.

UXA:

Pénzé vált a drága, mert kellett a 750-hez ez+az, meg a vállalkozáshoz. No persze ahhoz mindig kell...ez van. A 750 elég, egy feneketlen kút, csak dobálni lehet bele a lóvét. Most egy másik difin gondolkodom, másik váltón, tartalék főtengely+hajtókarok, tartalék villa, kerekek...vagyis egy fél motor. Mivel maradna és használom rendesen, nem közúton hanem előírásnak megfelelően 40-45 centi vízmosásban, sárban....

Fél éve adtam el minden 600 holmit. forgórészt, röpsúly, szép váltóház......ja igen, van egy hátsó lámpám, itt a termékeim közt ha érdekel...full egyben...

üdv.8

Komment

20 évvel ezelőtt ha összefutunk még épp olvasni és írni tanultam
                      A saját véleményem szerint és még pár emberrel beszélve irreálisan magas áruk van a 750 motoroknak és ezáltal a cuccoknak. Rengeteg ilyen gép van, még ha ember nem is látja naponta úton közlekedni. Sok csak kiállítási darab otthon elzárva.
                      Mikor gyűjtögettünk a 750-hez holmit volt a szomszédban egy 250 Csepel, üzemképesen, eredeti leharcolt állapotban. A srác barkácsolta és kellett neki a lóvé, tudta motorozunk ezért mondta odaadja 20 ezerért csak vigyük el....ez 2000-2002 körül volt. De hát magyar motor nem kellett senkinek, nem ismertünk olyat aki ilyet keres. Majd 5 év múlva hova ment az áruk....

A lámpa Hella, nekem nagyon úgy rémlik benne van a jel, de meg kell nézzem. Ha érdekel keress meg aztán kitalálunk valamit rá. Persze 750 cucc jöhet cserébe

Viszont ha 2 éve futunk össze épp akkor adtam el egy 600-as blokkot. Ez adott némi anyagi lökést a 750 projecthez...

Name:	ks600-1.jpg
Views:	1
Size:	159.5 KB
ID:	128955

Name:	ks600-2.jpg
Views:	1
Size:	133.4 KB
ID:	128956

Komment

Sziasztok! Remelhetoleg ez a folyamat nem all meg!!!
                        LAJOS 73 kedvelte ezt.

Komment

Alex te is Ks-750 -el "játszol"?

Komment

Szia!
                            Gratulálok a ks750-hez, nagyon szép lett. Egy-két kérdésem lenne......... a motorblokkot homokszórattad, gyöngyöztetted, vagy valami spéci dologgal tisztítottad le? Egy Ks600-at építek, és most következik a motorblokk, váltó felújítás. A kipufogórendszert gondolom utángyártott, külföldről rendelted?
                            Üdv Bence

Komment

Hello, először alaposan lemostam, majd homokoltam és gyöngyöztem ahogy írod. Viszont igen alaposan ki kell mosni utána és átdörzsölni mert a résekbe eléggé beépül a nagy nyomású homok. Igen a kipufogó utángyártott, eredetit nem találni jó állapotban. Elég sokan foglalkoznak utángyártott cuccokkal, érdemes érdeklődni másoktól mennyire megbízható mert én elég sokat szívtam a másolt dolgokkal.
                              A 600 -as jó motor, kellemes vele menni. Teljesen más mint egy 750-es.

Komment

Ma fedeztem fel ezt az oldalt, lehet hogy néhányan már ismeritek rengeteg régi fotó a világháborús járművekről és gondoltam megosztom minden zündapp, és más régi jármű rajongóval.......

Oldtimers forumas - Temos rodymas - WH transporto foto
                                DCS kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X