Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Izs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én is remélem, hogy sikerrel jársz Azért ne vedd rossz néven, de akárhogy is alakul, motorral vagy motor nélkül is szeretnénk erre többet látni ...
    OdinHEM és apacsavo kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Üdv apacsavo!

Túl szép az a motor! Mit fogsz így csinálni, hisz ránézésre nem kell szerelgetni, csak rápattanni, és menni!
      sepy és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Azért akad mindig szerelni való!

Komment

tisztelt apacsavó!Én még csak most olvastam írásod mint CZ-s,remélem azóta már sikerült mankódat eldobni ! A motoros ember ha tétlenségre van ítélve az rosszabb mint maga a betegség. Nem olvastam végig még de remélem megvan már a kiszemelt motorod melyet újból széppé varázsolsz. Ehhez kívánok én jó egészséget és jó gyujtást. Veterános Üdvözlettel Sepy.
          apacsavo, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Nekem annyira nem jött be, de a belefektetett munka becsülendő.
            apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Hát nem tudom-nekem eddig csak Maci narancssárga Izse jött be az épített kategóriából.Click image for larger version

Name:	image.jpeg
Views:	1
Size:	118.2 KB
ID:	134688
              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 24, 00:31.
              OdinHEM, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én meghagytam volna rajta a Planeta 1, vagy az '56-os tankját

Komment

Nagyon le van ülve a topik! Mindenki motorozik?

Komment

Akkor egy kis feladat, talán kicsit megmozdulnak --főként a világ nyelveket jól ismerők , jól keresők ( csak a világhálón ) segítségére számmítok . Van itt valami ami nagyon felkeltette a kiváncsiságomat , de szerintem sokak örülnének ilyen cuccnak . BMW Service - Rusted Parts - YouTube

Szóval azt kellene kideríteni , hogyan juthatnánk a legkedvezőbb feltételekkel hozzá .

A neve :EVAPO-RUST

Komment

Legközelebb megyek Tiszacsegére horganyoztatni, merítek neked egy kannával a savazókádból.
                      supermax kedvelte ezt.

Komment

Az sajnos nem hasonlít erre -csak annyit hogy folyik.

Lógasd bele ebbe -aztán abba ---aztán eltünik a különbség
                        Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2013 máj. 03, 13:39.

Komment

joker,

hát tessék!
                          Evapo-Rust/Rust remover (EVR032010) | | AutoZone.com

Komment

Üdv!
                            Új vagyok és 1 izs péanéta 3 leendő boldog tulaja (jelenleg fateromé) és épp a rendbehozatalán gondolkozom!
                            Érdeklődnék hogy van e valakinek elfekvőben netalán tud valaki karburátort 3planétához és ülést?

Komment

az izs.hu-n rengeteg ilyen hirdetést találsz, de itt is fogsz kapni (a két oldal szorosan össze függ, mint a veterán apró is)

Komment

Üdv!
                                Ismét én lennék azt kérdezném hogy tudja valaki 3 planétának a Ral kódját az a almazöld meg valamilyen tört fehér vagy milyen gyárilag?
                                Milyen festéket kevertessek hozzá.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X