Én is remélem, hogy sikerrel jársz Azért ne vedd rossz néven, de akárhogy is alakul, motorral vagy motor nélkül is szeretnénk erre többet látni ...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Izs
Collapse
X
-
tisztelt apacsavó!Én még csak most olvastam írásod mint CZ-s,remélem azóta már sikerült mankódat eldobni ! A motoros ember ha tétlenségre van ítélve az rosszabb mint maga a betegség. Nem olvastam végig még de remélem megvan már a kiszemelt motorod melyet újból széppé varázsolsz. Ehhez kívánok én jó egészséget és jó gyujtást. Veterános Üdvözlettel Sepy.
- 4 likes
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 24, 00:31."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
Akkor egy kis feladat, talán kicsit megmozdulnak --főként a világ nyelveket jól ismerők , jól keresők ( csak a világhálón ) segítségére számmítok . Van itt valami ami nagyon felkeltette a kiváncsiságomat , de szerintem sokak örülnének ilyen cuccnak . BMW Service - Rusted Parts - YouTube
Szóval azt kellene kideríteni , hogyan juthatnánk a legkedvezőbb feltételekkel hozzá .
A neve :EVAPO-RUST
Komment
Komment