Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
tisztelt apacsavó!Én még csak most olvastam írásod mint CZ-s,remélem azóta már sikerült mankódat eldobni ! A motoros ember ha tétlenségre van ítélve az rosszabb mint maga a betegség. Nem olvastam végig még de remélem megvan már a kiszemelt motorod melyet újból széppé varázsolsz. Ehhez kívánok én jó egészséget és jó gyujtást. Veterános Üdvözlettel Sepy.
Akkor egy kis feladat, talán kicsit megmozdulnak --főként a világ nyelveket jól ismerők , jól keresők ( csak a világhálón ) segítségére számmítok . Van itt valami ami nagyon felkeltette a kiváncsiságomat , de szerintem sokak örülnének ilyen cuccnak . BMW Service - Rusted Parts - YouTube
Szóval azt kellene kideríteni , hogyan juthatnánk a legkedvezőbb feltételekkel hozzá .
Üdv!
Új vagyok és 1 izs péanéta 3 leendő boldog tulaja (jelenleg fateromé) és épp a rendbehozatalán gondolkozom!
Érdeklődnék hogy van e valakinek elfekvőben netalán tud valaki karburátort 3planétához és ülést?
Üdv!
Ismét én lennék azt kérdezném hogy tudja valaki 3 planétának a Ral kódját az a almazöld meg valamilyen tört fehér vagy milyen gyárilag?
Milyen festéket kevertessek hozzá.
Komment