Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Robin

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    #46
    maclas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Úgy látom nem sokan olvassátok ezt!!
    Ha ezt arra érted, hogy nem kívántunk viszont neked is boldog új évet, akkor talán írd a boldog új évet kívánok rovatba amelyet minden évben indit vki. Most például ide: https://veteran.forum.hu/forum/cseve...%BAj-%C3%A9vet
    Ha arra hogy nem jelentkeznek a Robin tulajdonosok, akkor meg érdemesebb lenne ánglius fórumon írogatni és érdeklődni, ahol valszeg nagyobb számban vannak, de ott meg gyanítom a Jawasok nem fognak segíteni.
    Atti69 kedvelte ezt.

    Komment


      #47
      Üdv Mindenki! Nos visszajött a megkeresésem Ausztriából!! Sajnos forgalmit ők sem tudnak már adni! Sajnos itt megállt a tudomány, forgalmi nélkül így nem tudom forgalomba helyezni itthon! Asszem feladom! Sziasztok!

      Komment


        #48
        szia, nekem nincs robinom, de elolvastam amiket írtál
        én ezt a részt úgy értelmezem, hogy nem kell forgalmit kiállítani utólag, hanem csak igazolni, hogy nyilvántartásban volt, amiből gondolom kiderül, hogy ki az utolsó tulaj (biztos nem mindegy kivel kötöttél adásvételit), hogy legálisan forgalomban volt, volt rendszáma, nem körözik.......meg plusz egy sort, hogy a forgalmit elsodorta a tavalyi hóolvadás, pecsét helye.
        "- forgalmi engedély hiányában a külföldi hatóság által kiadott igazolást a jármű nyilvántartásba történő bejegyzésének tényéről, és az okiratot, amely a forgalmi engedély hiányának okát tartalmazza, valamint ezek OFFI által készített magyar nyelvű fordítását."

        sepy, emu és 4 további látogató kedvelte ezt.

        Komment


          #49
          Igy kellene nekifutni a második körnek.
          emu kedvelte ezt.

          Komment


            #50
            Hivatalos állásfoglalást kértem az okmányirodától! Azt írták, írjam le hogy miért nincs forgalmi hivatalos igazolással!

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X