wsievers eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Riga Delta
Collapse
X
-
Kedves Igrich!
Nem bántás és nem fricska akart lenni,-csak a pontosság kedvéért,ha már beszélünk valamiről,akkor annak próbáljuk megismerni a részleteit is.A másik dolog,hogy most hajlamosak vagyunk mindent leh.gyozni ami Orosz,beérett a propaganda.Nem vagyok egy Orosz fan,de nem is utálom őket,egy nép,pont olyan mint mi vagyunk,hibákkal és erényekkel.A Szovjetuniót belső erők megbuktatták,most azután Ők is élvezhetik a kapitalizmus előnyeit,ott is van egy pár mérhetetlenül gazdag és sokkal több mérhetetlenül szegény,viszont homár felvonulás még nincs,-sajnos van még tehát hová fejlődniük.A technikájuk olyan,amilyen,de azért az USA műholdakat Orosz rakéta hajtóművek juttatják a kozmoszba,tehát a balalajka gyártásnál azért egy kicsit tovább jutottak.Biztos ott sokan szeretik a vodkát,itt meg a szilva pálinkát.
Üdvözlettel:Che1 képLemezjáték, sepy és 6 további látogató kedvelte ezt.
- 8 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Igrich!
Nem bántás és nem fricska akart lenni,-csak a pontosság kedvéért,ha már beszélünk valamiről,akkor annak próbáljuk megismerni a részleteit is.A másik dolog,hogy most hajlamosak vagyunk mindent leh.gyozni ami Orosz,beérett a propaganda.Nem vagyok egy Orosz fan,de nem is utálom őket,egy nép,pont olyan mint mi vagyunk,hibákkal és erényekkel.A Szovjetuniót belső erők megbuktatták,most azután Ők is élvezhetik a kapitalizmus előnyeit,ott is van egy pár mérhetetlenül gazdag és sokkal több mérhetetlenül szegény,viszont homár felvonulás még nincs,-sajnos van még tehát hová fejlődniük.A technikájuk olyan,amilyen,de azért az USA műholdakat Orosz rakéta hajtóművek juttatják a kozmoszba,tehát a balalajka gyártásnál azért egy kicsit tovább jutottak.Biztos ott sokan szeretik a vodkát,itt meg a szilva pálinkát.
Üdvözlettel:Che
Nem akartam nagyon a mélységébe belemenni a dolognak. Nem is a kor és a mai kor politikai helyzete inspirált az írásra. Nyilván én is másképp értékelem azt a kort, amit mint a szovjet megszállásként tartunk számott és másként mint annak elmúltát, a mostani viszonyunkat. A Szovjetúnió nem egyenlő a mai Oroszországgal, ami a tradicionális értékeket tartja szem előtt az internacionalista lenini és sztálini irányzatokkal szemben. Az akkori szovjet katyvaszt mi egyszerűen ruszkiztuk, most már ezt csak arra a visszaemlékezés okán teszem.
Mint írtam, írásoddal és annak mondanivalójával teljesen egyetértek.
De én csak egy Delta sebességváltókart kerestem és keresek most is. A segítségkérés esete ebben mint tényálladék most is fenn áll.
Barátsággal ajánlva Chenek, a vilá lejobb kávéfőző mesterének és sokan másoknak is!Utoljára szerkesztve a következő által: Igrich; 2018 febr. 05, 15:46.
- 5 likes
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzétbontom, csak írd meg mi kell.1 képUtoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2018 febr. 05, 21:19.
- 3 likes
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa lehet még jelentkezni akkor én ezzel a pirossal neveznék egy ülésre. Kerekeket már szereztem hozzá, blokk, km óra és első lámpa talán kerül börzén is, a gyújtás elektronikában nem vagyok biztos. Aztán ez nagyjából ennyi is, és kész a motor
- 1 like
Komment
-
Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet jelentkezni. Nézd át rendesen, hogy mi kell
Komment
Komment