Triumph Spitfire tulajokat keresek elsősorban...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Triumph Spitfire (TR, Herald) csak autók!
Collapse
X
-
Szia Bazsi! Nagyon örülök, hogy VÉGRE legalább egy spit -ex tulajt találtam Magyarországon! Nagyon szépek voltak az autóid, főleg az okkersárga ! Nekem egy 78/79 -es 1500 -as van, bár ripityára szedve, felújítás kezdetén (ha végre lenne olyan idő). Keresgettem már forumokon, de egyetlen magyar tulajt nem találtam... Lehet, hogy majd 1-2 infóra kíváncsi leszek, főleg ha te is restauráltad, és nem ilyen gyönyörű állapotban vetted!
- 3 likes
Komment
-
Köszi a képeket!
Ez bátor kijelentés volt! Kérdésem az annyi van.... nem fogsz győzni válaszolni!
Az enyém ennél rosszabb állapotban van. Sajnos. Bár nem sokkal.
A csomagtartó és motorháztető hasonló állapotú, bár a kasztni az, ami egyelőre nem foglalkoztat. Nagyon messze állok még attól, hogy odáig jussal. Kb 2 éves távlatban gondolkodom. Főleg anyagiak miatt.
Darabokban vettem, azaz a kasztni ki volt csomagolva, 5-6 tejesládában. Moci darabokban, bár felújítva.
Az alvázról leemeltem a kasztnit, lebontottam a futóművet róla.
Az alvázról le akarom szedni a rajta maradt festéket, és rozsdát. Talán maratással (trisó+mész), talán homokfúvással. De ahhoz jó idő kellene. A futómű egy tejesládában van, ripityára szedve. Szintereztetni szeretném. Előtte vagy homokolva lesz, vagy ha eredményes, akkor maratás - csiszolás.
A szilentek 35 évesek. Szerintem mind kuka. Itthon nem nagyon lehet kapni, vagy csináltatás van, vagy néztem a polyurethan szilenteket e-bay-en. Te mit csináltál?
A másik, ami egyből feltűnt, hogy úgy tudtam, hogy eredetileg az alváz ugyan olyan színű,mint a kasztni. Az OT miatt te nem festetted sárgára az alvázat?
Azt hiszem tovább nem faggatlak, de ezek az elsődleges kérdések, mert még csak itt tartok...
Egyébként miért adtad el őket???
Ha egyszer elkészül mindenképpen OT vizsgát szeretnék rá. Ezért igyekszem az eredetiségre menni. Színben kék-ben gondolkodom. Pageant Blue . Sima piros, és a racing zöld nem tetszik. Főleg hogy minden 2. spitfire ilyen színű. Egy merci világos ezüst jól mutatna rajta fekete díszítéssel, de olyan színben nem adták ki. Mostanában facebook-on láttam egy sötét bordót. Még van időm dönteni...
Más spitfire magyar tulajt nem is ismersz?
- 1 like
Komment
-
Most beszéltem a tulajjal, ő vette meg tőlem anno és nagyon meg volt vele elégedve...
Csak hát a család, mint nálam...
Próbáld meg ezt a céget: BASTUCK & Co GmbH - Edel. Stahl. Stark. :: Startseite
Feltettem a letöltések menüpontba egy PDF alkatrészjegyzéket, a nyomtatott verzió látható a fényképek között a fényezésre előkészített autó szélvédője előtt ...
Én mint egy Bibliát forgattam annak idején!
Voltam kint Németországban és vásároltam személyesen is és postán is tőlük.
A komplett önindító került akkor kb 12 ezer forintba és az alkatrészek nagy része Zsiguli árszinten mozgott...
Komment
-
Köszi, mindjárt megnézem a pdf -et! Azt hiszem, ez már megvan nekem
S érdemes beletenni a polybush - szilentet?
http://www.ebay.co.uk/itm/TRIUMPH-SP...es_CarParts_SM
vagy inkább szórakozzak a gumival? Mert árban így a szettért nem olyan rossz...Utoljára szerkesztve a következő által: lacbp; 2013 ápr. 01, 13:10.
Komment
-
lacbp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgaz, hogy pirosEverything is better when you decide you don't care.
Komment
Komment