Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Triumph Spitfire (TR, Herald) csak autók!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szia Laci! Írtam is, hívtalak is, de így 9 tájékán már nem akartalak zavarni. Majd csak összehozzuk telefonálást! Természetesen amiben tudok, segítek!

üdv: Laci

Komment

Lett a fészbukon egy spitis magyar oldal, kerressétek meg, regeljetek, gyüjjék a nép!

Komment

Szia. Ha tudsz, keress a fészbúkon, triumph hungary. Köllene sok jo tanács töled!

Komment

Kerestem,de nem találtam...

Komment

Triumph Spitfire Hungary ezt keresd.

Komment

Dögöljek meg, de még így se jön be.... Vagy ötven Spitfire-es közösséget találtam, de egy sem magyar...

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Dögöljek meg, de még így se jön be.... Vagy ötven Spitfire-es közösséget találtam, de egy sem magyar...
                Haaat, nemtom, jelölj be engem, Poós László, fekete fríz csödör a képem. Akkor megtalálod nálam.

Komment

Nna így már meglett, nem értem másképp miért nem adta fel az oldalt...

Komment

Üdv mindenkinek!

Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy javasoljatok egy műhelyt, ahol ezt a kiskocsit.
                    Konzerválni, fényezni tudnák, valamint néhány javítást és átalakítást megcsinálnának rajta. Részleteket szívesen küldök. Ha van ötlet, kérlek írjatok a vecsiga kukac gmail pont com -ra. Előre is köszönöm

Komment

Internet kereső. Kidobott címlista alapján biztos találsz műhelyt, aki vállalja. A fórutagok közül is lehet jelentkező, ha tudjuk, hogy kit tisztelhetünk Benned. Magyarán egy rövid bemutatkozást, ha kérhetnénk.

Komment

Szia Vecsiga!

Írtam neked privát e-mailt ! Üdv a csoportban!

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Internet kereső. Kidobott címlista alapján biztos találsz műhelyt, aki vállalja. A fórutagok közül is lehet jelentkező, ha tudjuk, hogy kit tisztelhetünk Benned. Magyarán egy rövid bemutatkozást, ha kérhetnénk.
                          Ahogy elnézem (olvasom) arra várhatsz/tunk, Czsolti!
                          A 2015-ös év arról lesz híres (előre borítékolom), hogy a "kedves" polgár ráugrik az oldalra, gyorsan beregisztrál, kér vagy követel valamit, azután évekig nem látni/hallani.
                          Ha óvatosan megemlítjük ezen,apró kis hiányosságát, akkor rögtön bűnöző és egyéb (Isten tudja, miket(!) ) szavakat használva, felháborodik!
                          Pedig sokszor le lett írva a tagtársak által, hogy: -ahová bemegyünk, köszönünk és -ha nem ismernek- bemutatkozunk...
                          Ez, ennyire egyszerű...szerintem.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2015 febr. 01, 10:02.
                          sepy, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

javasoljatok egy műhelyt, ahol ezt a kiskocsit.
                            Konzerválni, fényezni tudnák, valamint néhány javítást és átalakítást megcsinálnának rajta.
                            Én tudok ilyen műhelyt! És csináltak is már ilyet, a TV-ben láttam!
                            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 febr. 01, 10:56.
                            sepy, joker és 5 további látogató kedvelte ezt.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Sokszor a hátamon áll a szőr , a műsorban elhangzottak miatt , de lehet hogy a fordítás volt egy kalap, sza.... "amóca" !
                              sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Valóban, a fordítás legtöbbször nélkülözi a szakkifejezéseket...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X