Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Lentus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    nem is lehetne teljesen tükrösre dolgozni ezeket a keleti öntvényeket. Illetve csak rengeteg munkával.
    Így igaz ! Az első 51/B Simsonomat tükrösre políroztam. Semmi célszerszám, csak polírpapír meg némi Jonson fémtisztító a végén. Igaz a végére lekopott az ujjam.

Komment

Én is csak simogatom,simogatom......................a végén megsimogatom!...........................(lehet hogy a végén vissza mattitom a blokkfedelek és a kerék abroncs kivételével!)

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        lehet hogy a végén vissza mattitom
        Miután ennyit dolgoztál rajta? Miért?

Komment

Hu ez szép lett!!

Komment

Megmondom az egy őszintét, volt nekem is ETZ-m, szerettem is, de a formájáért nem voltam oda meg vissza... Na de ezt azért szivesen ülném!
            Click image for larger version

Name:	etz250-cafe-racer-3-1.jpg
Views:	1
Size:	100.9 KB
ID:	138657
            Ez a kis átalakítás szépen megvadította a formáját. TS első villa (ez az enyémen is megvolt), lapos ülés, széles gumi, sárvédő fazon igazítás...
            Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 nov. 28, 16:28.

Komment

Ez a kis átalakítás szépen megvadította a formáját. TS első villa (ez az enyémen is megvolt), lapos ülés, széles gumi, sárvédő fazon igazítás...[/QUOTE]

Nagyon tetszetős! Van egy gyári állapotó TS-em, az marad olyan, és van egy amit most alakítgatok. Kawasaki KZ tank megy rá, az olyan cafe raceresen egyenes aljú, aztán egy pupos ülés... hátravitt lábtartók... csutkakormány Elleszek vele télen

Komment

Apacsavó Te egy tehetséges símogató vagy. Ne rontsd el és ne mattítsd vissza!! Én azt hiszem a Te kezed nem sérti meg a harisnya nadrágot!,olyan símára kopott az újad vége.Szépek lettek.

Komment

Szevasz Gyuszi!

Rongykorongot neki,had legyen kevesebb a légellenállás!Jól néznek már ki így is,csak be kell fejezni.A legyek már készítik a fékezőernyőt,de még azzal sem lesz esélyük,esetleg szegestalpuval tudnak,úgy-ahogy megkapaszkodni.

Üdvözlettel:Che
                  Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2013 nov. 29, 00:08.

Komment

Sziasztok!
                    Új vagyok itt a fórumon. TS 125 öm van, tavaszra lett készen. Igazi jó motor,sok szép délutánt/estét adott, és minden gondom elszáll amikor rajta ülök. A gyujtás probléma megoldása mellett azt tervezem, hogy felpolírozom az alu alkatrészeket. Ha kiveszem a küllőket a felniből, és felpolírozom a küllőket és a felniket, összerakás után nem fog ütni a felni? Milyen nehéz a felnit centírozni? Még nem csináltam ilyet csak biciklin.

Komment

AceRothstein eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      összerakás után nem fog ütni a felni?
                      Nem is az összerakástól félünk sokan, hanem a kiegyensúlyozástól, szép magyar szóval a centírozástól.

Még nem csináltam ilyet csak biciklin
                      Nem "sok" a különbség! Próbáld meg, egyszer el kell kezdeni.
                      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Két ünnep között hozzá is látok, be fogok számolni hogy mire jutottam!

Komment

Két ünnep között hozzá is látok
                          Én is erre az időpontra tervezek kb.2000 munkaórát! Mindig be kell látnom, hogy a két ünnep között nem szól másról, mint egy Össznépi zabálásról! (de most másképp lesz!)
                          A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Nekem meg már lassítanom kell!Hiszen olyan jól állok,még egy kis apróság és kész!!!!

Komment

A két ünnep közötti össznépi izétől tényleg szuper, de néha jó egy kicsit félrevonulni. Remélem sikerül.

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Nem „sok” a különbség! Próbáld meg, egyszer el kell kezdeni.
                                A fene tudja. Már több kerékpár abroncsot szétfűztem-összeraktam, a 8-ast is simán kiszedem belőle.
                                De a motornál sehogy nem jött össze, inkább keresek egy olyan szerelőt a környéken, aki be tudná ezt vállalni.
                                Igaz, errefelé motorszerelőt találni sem könnyű dolog...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X