Lentus eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ márkatárs
Collapse
X
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselehet hogy a végén vissza mattitom
- 5 likes
Komment
-
-
Ez a kis átalakítás szépen megvadította a formáját. TS első villa (ez az enyémen is megvolt), lapos ülés, széles gumi, sárvédő fazon igazítás...[/QUOTE]
Nagyon tetszetős! Van egy gyári állapotó TS-em, az marad olyan, és van egy amit most alakítgatok. Kawasaki KZ tank megy rá, az olyan cafe raceresen egyenes aljú, aztán egy pupos ülés... hátravitt lábtartók... csutkakormány Elleszek vele télen
- 5 likes
Komment
-
Szevasz Gyuszi!
Rongykorongot neki,had legyen kevesebb a légellenállás!Jól néznek már ki így is,csak be kell fejezni.A legyek már készítik a fékezőernyőt,de még azzal sem lesz esélyük,esetleg szegestalpuval tudnak,úgy-ahogy megkapaszkodni.
Üdvözlettel:CheUtoljára szerkesztve a következő által: Che; 2013 nov. 29, 00:08.
- 6 likes
Komment
-
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon. TS 125 öm van, tavaszra lett készen. Igazi jó motor,sok szép délutánt/estét adott, és minden gondom elszáll amikor rajta ülök. A gyujtás probléma megoldása mellett azt tervezem, hogy felpolírozom az alu alkatrészeket. Ha kiveszem a küllőket a felniből, és felpolírozom a küllőket és a felniket, összerakás után nem fog ütni a felni? Milyen nehéz a felnit centírozni? Még nem csináltam ilyet csak biciklin.
- 3 likes
Komment
-
AceRothstein eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseösszerakás után nem fog ütni a felni?
AceRothstein eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég nem csináltam ilyet csak biciklinA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 5 likes
Komment
-
AceRothstein eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKét ünnep között hozzá is látokA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 4 likes
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem „sok” a különbség! Próbáld meg, egyszer el kell kezdeni.
De a motornál sehogy nem jött össze, inkább keresek egy olyan szerelőt a környéken, aki be tudná ezt vállalni.
Igaz, errefelé motorszerelőt találni sem könnyű dolog...
Komment
Komment