Nem vagyok MZ szakértő,de a tárcsafékes első futómű az ETZ-é a henger is,a tank messziről nézve a JAWA cseptankosé a többit a csoda tudja
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ márkatárs
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA henger alapján /1."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseérdeklődjek?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseakkor rákérdezek."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kellene egy henger:hüvely repül és a bordák sarka sem lényeg,mert lefaragom. Ha tőcsavarokkal annál frankóbb....
Én 126 mm-t mértem hosszra a hajlított rész középvonalától mérve , valamint 3,5 mm-es átmérőt .
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak mindig kimegy a fejemből ."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKi ?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Ha a karbi alatt van a váltóolaj beöntője, akkor 4 sebességes TS, ha jobb oldalon, akkor /1. Henger kb. ugyanaz a /1-en, és TS-en, csak a hengerfej más. Jól összegereblyézték ezt a motort innen-onnan. A tárcsafék miatt műszakin se fog átmenni... Meg a kormány miatt se, meg... ááá, nem akarod te ezt Ricsi! Ez egy tákolt pajtaszökevény.Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2017 nov. 29, 14:17.
Komment
Komment