sepy eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Dobó István sörözik a Ali és Achmed pasa társaságában. Achmed így szól:
- Figyelj István, szerintem kár itt az ostrommal vesződni. Szépen továbbengeditek ezt a kétszázezer migránst a németek felé. Meglátod, elröppen ötszáz év és még ők fognak titeket mószerolni, hogy feltartottátok őket.

Dettó!Már évek óta úgy járok vele hogy bizonyos sebességeknél kirángatja a kormányt a kezemből!Alig tudok videózni menet közben! Első kellene meg hátra 16"-s!
Sajnos a gondatlan,lusta,nemtörődöm motorosok közé tartozom!A lengés csillapítókban biztos van valamennyi olaj mert majd mindegyik szivárog!A váz is lehet görbült!???!Mert néha kanyarban ha egy kézzel vezetek(mert éppen videózok vagy fényképezek!) eléggé furcsa táncokat ad elő!De hát minden nem lehet tökéletes!Meg hát ugye mint öregedő béna motoros amúgy sem igen száguldozok már!
Szerintem ha használt , komplett kereket veszel akkor is illene után-centrírozni , esetleg újrafűzni . sajnos találkoztam már a gyári hegesztés mentén elrepedt darabbal is .
De bizony lehet!2013 Juliustól van nálam a ,,szörny"!Azóta közel 30000km-t mentem vele!Most már kezdem únni a hisztizését!Ezért most álmodom meg az új ,,dizájnját"!Egy teljes nyugger gép lesz mindent a kényelemnek alárendelve!Ezért a hátsó kerék átmérőt 16"-ra csökkentem az első marad 18-as de a komoly sérülése miatt cserélni fogom!Sajnos a szabályok miatt mindent vissza alakíthatóra kell csinálni mert jövő nyáron újra vizsgázik!Azt lenne jó tudni hogy a fékfedlapja az ETZ125-nek azonos e az elfordulás elleni biztosítása a 250 -sével?
Komment