Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az a szomorú ,hogy melyen régen írták hazánkról mindezt és vele kapcsolatosan és nem mondhatni róla mégsem,hogy Itt van már a kánaán!
    De a kánaániták már régóta! És jönnek a még keletebbi népek is. Kedvem lenne egy karikatúrát rajzolni, de azt sajna nem tudok. Azért elmondom:
    Dobó István sörözik a Ali és Achmed pasa társaságában. Achmed így szól:
    - Figyelj István, szerintem kár itt az ostrommal vesződni. Szépen továbbengeditek ezt a kétszázezer migránst a németek felé. Meglátod, elröppen ötszáz év és még ők fognak titeket mószerolni, hogy feltartottátok őket.
    Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2015 szept. 30, 23:06.

Komment

Igaz a történelemben pár száz év elröppen!, de fog még ezért valaki röppenni tőlünk nyugatabbra!

Komment

Tisztelt olv'-és márkatársak!

Keresnék MZ ETZ 250-hez első kereket, ami nem ütött-kopott ( sajnos olyan nekem is van ) A felni 18"-as...

Válaszokat előre is köszönöm!

Üdvözlettel!

Komment

Nem tudom,hogy megfelel-e esetleg az elvárásoknak? :Felge 1,60 x 18 Alufelge MZ ETZ 125 150 250 TS 250/1 ETS 250 ES 1,6x18 | eBay:

Komment

MZ ETZ 250-hez első kereket, ami nem ütött-kopott (sajnos olyan nekem is van ) A felni 18"-as...
            Akkor ez a keskenyebbik verzió , nem stimmel a TS -ével ! Vagy jól tévedek ? 1,6 x 18 - 36 küllő .

Felni, első kerék MZ WSK alu 36 küllő

http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/MZ...36.htm?first=1

http://www.jofogas.hu/bekes/Mz_etz_1...06.htm?first=1
            Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2016 nov. 15, 09:00.

Komment

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Akkor ez a keskenyebbik verzió , nem stimmel a TS -ével ! Vagy jól tévedek ? 1,6 x 18 - 36 küllő .

Felni, első kerék MZ WSK alu 36 küllő

MZ ,ETZ első kerék - Debrecen, Hajdú-Bihar

Mz etz 125 első kerék - Füzesgyarmat, Békés
              Üdv, Zahi!

Nos, annyira nem néztem utána ( nincs mentségem ) Pótolom.
              A hírdetési linkeket köszönöm!

Üdvözlettel!

Komment

Keresnék MZ ETZ 250-hez első kereket, ami nem ütött-kopott (sajnos olyan nekem is van ) A felni 18"-as...
                Dettó!Már évek óta úgy járok vele hogy bizonyos sebességeknél kirángatja a kormányt a kezemből!Alig tudok videózni menet közben! Első kellene meg hátra 16"-s!
                U.I: Isten biz' Szétszedtem összeraktam már néhányszor de azt hogy hány küllője van azt nem tom!Sok!Lehet hogy elsem tudok addig számolni!...........sőt biztos nem!
                Kaptam egy hátsót de 150-es ETZ ről át kellene szerelni a fékdobot!De nem tom hogy a vizsgán számít-e hogy 16"-s a kerék?Mert ha igen akkor vissza kell tenni a 18"-ast.Tehát ha ezt a ráfot használom akkor fékdobot kell szerezni hozzá(de óccó pézér mert kicsi a rokinyögdíj!)
                Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2016 nov. 15, 09:44.

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Már évek óta úgy járok vele hogy bizonyos sebességeknél kirángatja a kormányt a kezemből
                  Ezt okozhatja akár egy rossz lengéscsillapítás okozta kagylós gumikopás, erőteljes fékezés okozta pontszerű gumikopás, alig érezhető kottyanás a kormánnyakban, teleszkópszáron, görbült váz, stb.

Komment

Ezt okozhatja akár egy rossz lengéscsillapítás okozta kagylós gumikopás, erőteljes fékezés okozta pontszerű gumikopás, alig érezhető kottyanás a kormánnyakban, teleszkópszáron, görbült váz, stb.
                    Kedves ,,emu" Teljes mértékben egyet értek veled!Bizony ezek mind fenn is állnak az öreg ,,Sárkány"-nál!No meg az a hatalmas ,,nyócas" ami még a vétel előtti gazdájánál egy ütközéskor keletkezett!Sajnos a gondatlan,lusta,nemtörődöm motorosok közé tartozom!A lengés csillapítókban biztos van valamennyi olaj mert majd mindegyik szivárog!A váz is lehet görbült!???!Mert néha kanyarban ha egy kézzel vezetek(mert éppen videózok vagy fényképezek!) eléggé furcsa táncokat ad elő!De hát minden nem lehet tökéletes!Meg hát ugye mint öregedő béna motoros amúgy sem igen száguldozok már!https://youtu.be/ftypziJOzfk

Komment

Nos, annyira nem néztem utána (nincs mentségem ) Pótolom.
                      Jóóóóvan naaaa! nem azért írtam , hogy froclizzalak , csak mert nekem a TS 150 18-asa van befűzve , és az szélesebb egy picit ... , továbbá létezik 40 küllős ráf is csak nem az MZ -ben Szerintem ha használt , komplett kereket veszel akkor is illene után-centrírozni , esetleg újrafűzni . sajnos találkoztam már a gyári hegesztés mentén elrepedt darabbal is .
                      Ha még rendelhető az új ráf , - nem is túl drága - mégiscsak új volna (nem ütött kopott) , így talán szebben is futna .

- - - Updated - - -

bizonyos sebességeknél kirángatja a kormányt a kezemből!Alig tudok videózni menet közben!
                      Nem lehet hogy kiegyensúlyozási probléma ? (nem centrírozási !)

Komment

Nem lehet hogy kiegyensúlyozási probléma ? (nem centrírozási !)
                        De bizony lehet!2013 Juliustól van nálam a ,,szörny"!Azóta közel 30000km-t mentem vele!Most már kezdem únni a hisztizését!Ezért most álmodom meg az új ,,dizájnját"!Egy teljes nyugger gép lesz mindent a kényelemnek alárendelve!Ezért a hátsó kerék átmérőt 16"-ra csökkentem az első marad 18-as de a komoly sérülése miatt cserélni fogom!Sajnos a szabályok miatt mindent vissza alakíthatóra kell csinálni mert jövő nyáron újra vizsgázik!Azt lenne jó tudni hogy a fékfedlapja az ETZ125-nek azonos e az elfordulás elleni biztosítása a 250 -sével?
                        Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2016 nov. 15, 15:02.

Komment

De bizony lehet!2013 Juliustól van nálam a ,,szörny"!Azóta közel 30000km-t mentem vele!Most már kezdem únni a hisztizését!Ezért most álmodom meg az új ,,dizájnját"!Egy teljes nyugger gép lesz mindent a kényelemnek alárendelve!Ezért a hátsó kerék átmérőt 16"-ra csökkentem az első marad 18-as de a komoly sérülése miatt cserélni fogom!Sajnos a szabályok miatt mindent vissza alakíthatóra kell csinálni mert jövő nyáron újra vizsgázik!Azt lenne jó tudni hogy a fékfedlapja az ETZ125-nek azonos e az elfordulás elleni biztosítása a 250 -sével?
                          Feldobsz rá egy bőrfotelt, meg ilyen apróságok?

Komment

..........határeset!De még nincs terv,csak álmodozom!De az álltalában mindig sok munkát jelent!

Komment

..........határeset!De még nincs terv,csak álmodozom!De az álltalában mindig sok munkát jelent!
                              Aztán a végén a Honda Goldvingesek irigykedik fognak a motorod kényelme miatt

Komment

A két kép alapján meg tudnátok mondani,hogy ez "peregyes" MZ vagy csak "sima" 250-es?
                                Click image for larger version

Name:	LuLgUD01UPvay9bSbPRzwRR5oiFK-exDClQmWfgxDVD4L8o5HJfcX-18MMWRnNVEaE-_BRJzg0fs2vX2Trybrjxk1rbDgsu7p6Q0-xpFPjsGqi6ny0HoSp1my7ZL_AnI7A6wJq422ACTzEdvU6hsWP-XisVE5J7-JAYvz-tYaTi1xNAJyZrqChhr_sTSrolyDcAWVagNR2R6s0rF622P5GK6akziZK3FIYucstK6FQMt-nM5NO66m64s-5xjjT5
Views:	161
Size:	85.9 KB
ID:	207929Click image for larger version

Name:	XN-5gx8nPQfoPc4y5VdMewZr4EteeKmD6IVdmky85nngCnhOBAQ4l6mPIhUF8lu2-3-1f87Jbcrw12V7d73F18AO-deEDrxgGSpx4Sjmd_mUxBQUKvzPex5FWkFX_R__-0ZOpu1p6M5MQVOgtubOh4MgFArcBtIWlQU9KlYCYXPzxoh60xbiiV-V6jZtSS0jSZWoEEqpfQQVPgg_f1lN-ZEZJekgPo0hSV37imewgpbJthRn23gmhIfy0D2HKqR
Views:	166
Size:	50.0 KB
ID:	207928

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X