Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ márkatárs

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sajnos a számitogép tudásom ahoz kevés

Komment

Pedig szívesen megnéztem volna. Szerintem jó gépek, nagy élmény velük motorozni.

Komment

Trophyman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szerintem jó gépek, nagy élmény velük motorozni
        Egyetértek! Elsőre szokatlan a keskeny kormány (legalábbis a 125-ösön az..), de hamar meg lehet szokni. A csőlámpa meg az earles-villás rugózás pedig külön élmény!
        Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 febr. 10, 08:29.

Komment

Ma is jó volt az idő!Így gépészkedhettem!Két hét múlva megy a festőhöz!Április 26-án!Baján veterán jármű találkozó!Ott a helyem ha az MZ-k nagy Manituja is úgy akarja!

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Minek a gumis ? Folyékony szappannal ,szépen szerszám nélkül rátaposod.
            Taposom én,taposom!!!De a frissen vásárolt 18"-ként kapott 16"-s gumi az Ist...k sem akar rámenni a 18" felnire!!!!!Pedig kentem is rendesen mindennel!
            apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Hiába kell még pár év gyakorlás!!! (meg jó lenne ha nem felejteném el a dolgokat!)
            Például megnézni a vásárolt árut hogy az-e amit akartam!Holnap csere nagyobbra mert töri az új cipő a mocim sarkát.......kicsi neki!!!!

Komment

Taposom én,taposom!!!
              Azért arra figyelj, hogy a szembe lévő oldal, a felni mély pontján legyen.
              Holnap csere nagyobbra
              Azért, számolj fel nekik valamit a gumimosásért !

Komment

Alapszabály:Szelepnél kezdek és ott is fejezem be és közben a Mir-mur szavaira ügyelni.Tudom te is szereltél már defektet de lehetnek kik még sosem tették és jól jöhetnek ezen intelmek! Bővebben : Szétszerelésnél szelepnél kezdek és vele szemben betaposom a mély ágyba.Össze:Szeleppel szembe kezdek és onnan haladok mindkét oldalról a szelep felé, közben betaposom a mély ágyba.Anno szereltem éjjel a pusztaságban elég sokat mert akkor még több volt a patkószeg

Komment

gépészkedhettem!
                  ETZ re bölcsőváz. Ravasz !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    ETZ re bölcsőváz. Ravasz !
                    Nem bölcsőváz -szerintem csak lábtartó konzoltartó

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Nem bölcsőváz -szerintem csak lábtartó konzoltartó
                      Így van!!!Plusz még az oldal ,,standair"!!!.........vagy csináljak ,,trájkot"?!Vagy fehér szegélyű kerékkel?...még mondja valaki hogy nekünk (roki nyögdíjasoknak!) nincs humor érzékünk!....de a leg fontosabb a gáz huzigató izomzat rendszeres edzése!!!!!

Komment

Meg a röhögéstől a pofa izmunk erősödik közben Csak nehogy dörömbölnöd kelljen neked is mint Frédinek,"hogy Vilma engedj be", ami azt illeti elég feltűnő jelenség lenne.Szerintem a szerv is dobna egy hátast a látványtól a Vizsga biztosról már nem is beszélek!!.

Komment

dobna egy hátast a látványtól a Vizsga biztos
                          Azért nem olyan könnyű meglepni,de van akinek sikerül:

Amitől a (TÜV) vizsgáztatóknak a haja az égnek áll : 3.rész - Passport
                          Utoljára szerkesztve a következő által: madorka; 2014 febr. 13, 11:29.

Komment

Ride the Machine: Gallery: The Holy Trinity-Three Wheels.

Öregségemre (vagy elöbb ) én is szeretnék egy háromkereküt . Gondolom másoknak is tetszik a JAWA riksa . Csodálkozom is hogy senki nem csap bele egy ilyenbe -pdig a legszebb a témakörben: https://www.google.hu/search?q=jawa+...w=1280&bih=608

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Öregségemre (vagy elöbb ) én is szeretnék egy háromkereküt
                              Nekem ez volt!Ez eredetileg fülkés de én levettem róla!Honda Gyro Canoppy 50cc.

Komment

Csodálkozom ,hogy erre senki nem tett észrevételt . Vagy csak nekem újdonság ?Pedig szerintem elég gyári szaga van !

Mit ír erről a törtéelem? Valaki tudja?http://thenewcaferacersociety.blogsp...-wheelers.html

--nem tudom külön a Csepel képet betenni , nézzétek végig és ott van..
                                Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 febr. 13, 10:03.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X