Sajnos a számitogép tudásom ahoz kevés
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ márkatárs
Collapse
X
-
Trophyman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem jó gépek, nagy élmény velük motorozniUtoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 febr. 10, 08:29.
- 5 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMinek a gumis ? Folyékony szappannal ,szépen szerszám nélkül rátaposod.
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHiába kell még pár év gyakorlás!!! (meg jó lenne ha nem felejteném el a dolgokat!)
- 5 likes
Komment
-
Alapszabály:Szelepnél kezdek és ott is fejezem be és közben a Mir-mur szavaira ügyelni.Tudom te is szereltél már defektet de lehetnek kik még sosem tették és jól jöhetnek ezen intelmek! Bővebben : Szétszerelésnél szelepnél kezdek és vele szemben betaposom a mély ágyba.Össze:Szeleppel szembe kezdek és onnan haladok mindkét oldalról a szelep felé, közben betaposom a mély ágyba.Anno szereltem éjjel a pusztaságban elég sokat mert akkor még több volt a patkószeg
- 5 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseETZ re bölcsőváz. Ravasz !
- 4 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem bölcsőváz -szerintem csak lábtartó konzoltartó
- 4 likes
Komment
-
dobna egy hátast a látványtól a Vizsga biztos
Amitől a (TÜV) vizsgáztatóknak a haja az égnek áll : 3.rész - PassportUtoljára szerkesztve a következő által: madorka; 2014 febr. 13, 11:29.
- 5 likes
Komment
-
Ride the Machine: Gallery: The Holy Trinity-Three Wheels.
Öregségemre (vagy elöbb ) én is szeretnék egy háromkereküt . Gondolom másoknak is tetszik a JAWA riksa . Csodálkozom is hogy senki nem csap bele egy ilyenbe -pdig a legszebb a témakörben: https://www.google.hu/search?q=jawa+...w=1280&bih=608
- 4 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÖregségemre (vagy elöbb ) én is szeretnék egy háromkereküt
- 4 likes
Komment
-
Csodálkozom ,hogy erre senki nem tett észrevételt . Vagy csak nekem újdonság ?Pedig szerintem elég gyári szaga van !
Mit ír erről a törtéelem? Valaki tudja?http://thenewcaferacersociety.blogsp...-wheelers.html
--nem tudom külön a Csepel képet betenni , nézzétek végig és ott van..Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2014 febr. 13, 10:03.
- 2 likes
Komment
Komment